Nóż do krojenia mięsa pozwala na sprawne i wygodne porcjowanie mięs. Nóż marki Gerpol, wykonany z najwyższej jakości stali, należy do najlepszych tego typu produktów na rynku.
Nóż do krojenia mięsa bez kości, zarówno surowego, jak i pieczonego czy gotowanego to sporej wielkości narzędzie o szerokim, ostrym ostrzu, równie ostro zakończonym. Noże do mięsa mają zawsze gładkie ostrza, bez ząbków - aby przy krojeniu nie poszarpać włókien.
Dobre noże kuchenne to noże nie tylko ostre, ale i wygodne w użytkowaniu oraz posiadające niepowtarzalne kształty. Noże rzeźnicze dedykowane są profesjonalistom oraz osobom ceniącym w kuchni doskonałą jakość i solidność wykonania.
- Markowy nóż do mięsa marki Gerpol to najwyższa półka dostępnych na rynku noży kuchennych
- Gładkie ostrze o ostrych krawędziach sprawnie kroi dowolne mięso nie zrywając włókien i zachowując jego strukturę
- Użyta do produkcji noża najwyższej jakości stal nierdzewna zapewnia trwałość i długowieczność. Nóż do mięsa nie wymaga częstego ostrzenia
- Ergonomiczna, wyprofilowana rękojeść zapewnia bezpieczeństwo i pewny chwyt noża