Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Nóż do siekania azjatycki Fiskars Functional Form 17 cm (1014179)

Brak w magazynie

cena:
73,20 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Wysokiej jakości akcesoria kuchenne Fiskars cechuje innowacyjne wzornictwo oraz ergonomiczny kształt.


Nóż kuchenny typu azjatyckiego przeznaczony do porcjowania mięsa, ryb oraz siekania i krojenia warzyw.
Marka: Fiskars
Identyfikator: 0204013226

Opis produktu

Linia noży kuchennych i akcesoriów Fiskars Functional Form została stworzona z myślą o tym, by przygotowywanie posiłków było dla Ciebie prawdziwą przyjemnością.


Elementy metalowe noży i naczyń wykonano z wysokiej jakości stali, dodając piękne wzornictwo oraz wygodny kształt rękojeści. Różnorodność dostępnych modeli sprawia, że na pewno znajdziesz odpowiedni do swoich potrzeb nóż lub inny element wyposażenia kuchni.
  • wysokiej jakości stal nierdzewna oraz wysoka odporność na korozję, zapewniają nożom i akcesoriom kuchennym długą trwałość

  • trwałe połączenia ostrza z uchwytem, dają Ci poczucie bezpieczeństwa i higieny, ponieważ ograniczono gromadzenie bakterii i zanieczyszczeń

  • noże i akcesoria pięknie zaprezentują się w Twojej kuchni, zaprojektowano je w nowoczesnym i atrakcyjnym wizualnie designie oraz harmonijnej kolorystyce

  • ulepszony materiał rękojeści powoduje jeszcze lepsze trzymanie oraz bezpieczeństwo użytkowania

Linia Functional Form łączy w sobie wysokiej jakości noże kuchenne, akcesoria, naczynia i sztućce. Produkty są łatwe w użytkowaniu, przechowywaniu i utrzymaniu w czystości. Wszystkie artykuły tworzą harmonijną całość.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ryba była delikatna i nie miała posmaku mułu wystarczy posolić ją z obu stron, obłożyć dużą ilością cebuli i zalać mlekiem. Tak przygotowaną zostawiamy na minimum 2h w lodówce. Przed przygotowaniem wyjmujemy rybę z pojemnika i zmywamy mleko z solą. Doprawiamy i przygotowujemy jak zawsze.