Nóż do warzyw i owoców Fiskars Functional Form 11 cm (1014205)

Brak w magazynie

cena:
30,60 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Wykonane z wysokiej jakości stali noże kuchenne i akcesoria cechuje innowacyjne wzornictwo oraz ergonomiczny kształt rękojeści.


Uniwersalny nóż do obierania i krojenia warzyw oraz owoców. Doskonały do siekania ziół.
Marka: Fiskars
Identyfikator: 0204013221

Opis produktu

Linia noży kuchennych i akcesoriów Fiskars Functional Form została stworzona z myślą o tym, by przygotowywanie posiłków było dla Ciebie prawdziwą przyjemnością.


Elementy metalowe noży i naczyń wykonano z wysokiej jakości stali, dodając piękne wzornictwo oraz wygodny kształt rękojeści. Różnorodność dostępnych modeli sprawia, że na pewno znajdziesz odpowiedni do swoich potrzeb nóż lub inny element wyposażenia kuchni.
  • wysokiej jakości stal nierdzewna oraz wysoka odporność na korozję, zapewniają nożom i akcesoriom kuchennym długą trwałość

  • trwałe połączenia ostrza z uchwytem, dają Ci poczucie bezpieczeństwa i higieny, ponieważ ograniczono gromadzenie bakterii i zanieczyszczeń

  • noże i akcesoria pięknie zaprezentują się w Twojej kuchni, zaprojektowano je w nowoczesnym i atrakcyjnym wizualnie designie oraz harmonijnej kolorystyce

  • ulepszony materiał rękojeści powoduje jeszcze lepsze trzymanie oraz bezpieczeństwo użytkowania

Linia Functional Form łączy w sobie wysokiej jakości noże kuchenne, akcesoria, naczynia i sztućce. Produkty są łatwe w użytkowaniu, przechowywaniu i utrzymaniu w czystości. Wszystkie artykuły tworzą harmonijną całość.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Suszone pomidory to fantastyczny dodatek do wielu dań, a także pyszna przekąska. Aby przygotować je w domu, przekrawamy na pól podłużne pomidory (najlepiej odmiany "lima"), posypujemy ulubionymi ziołami i odrobiną soli oraz skrapiamy oliwą z oliwek.

Suszymy w temperaturze 80 stopni z lekko uchylonymi drzwiczkami, do momentu gdy przyciśnięty palcem pomidor nie oddaje płynu (około 6-8 h). Pomidory wkładamy do wyparzonych słoików i zalewamy oliwą z oliwek z dodatkiem ulubionych ziół i ząbkami czosnku.