Praktyczny nóż do krojenia i odróbki mięsa to narzędzie niezbędne w każdej kuchni. Umożliwia szybkie i wygodne porcjowanie mięsa oraz oddzielanie go od kości i chrząstek.
Nóż masarski znajduje wszechstronne zastosowanie przy przygotowywaniu posiłków mięsnych. Dzięki niemu łatwo pokroisz mięso na mniejsze kawałki, a przede wszystkim oddzielisz zbędne kości i zanieczyszczenia. Przygotowywanie kotletów, gulaszu czy mięsa drobiowego przy użyciu noża do mięsa będzie dużo prostsze i szybsze.
Dobre noże kuchenne to noże nie tylko ostre, ale i wygodne w użytkowaniu oraz posiadające niepowtarzalne kształty. Noże kuchenne Wiktor marki Gerpol to połączenie funkcjonalności, jakości i nowoczesnego designu.
- Ostrze noża wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości zapewnia wysokie właściwości tnące oraz odporność na wykruszanie i pękanie
- Nóż do mięsa Wiktor jest doskonale wyważony, zapewniają pewną i wygodną pracę w kuchni
- Użycie najwyższej jakości stali nierdzewnej zapewnia trwałość i funkcjonalność noża do krojenia
- Odpowiednio zaprojektowana rękojeść zapewnia pewny chwyt i bezpieczeństwo podczas pracy z nożem