Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Nóż kuchenny z osłoną ostrza Altom Design Rock 20 cm

Brak w magazynie

cena:
12,10 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Nóż Rock to nowoczesne wzornictwo i wysoka jakość.


Wymiary noża:
- długość 20 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Rock marki Altom Design w skład której wchodzą akcesoria kuchenne, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Rock
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204013298

Opis produktu

Przygotowywanie smakowitych posiłków to prawdziwa sztuka, która bez wątpienia wymaga wprawy, doświadczenia, a także odpowiednich narzędzi kuchennych. Noże w kuchni odgrywają niezwykle ważną rolę, dlatego też tak ważny jest ich właściwy dobór - stosownie wybrane ułatwią i usprawnią prace kuchenne.


Nóż Rock to propozycja marki Altom Design, które łączą w sobie praktyczność i niebanalny design. Rękojeść noża jest gumowany, dzięki czemu pewnie i stabilnie leży w dłoni. Kolorystyka noża oraz ostrze stylizowane na skałę sprawiają, że nóż wyglądają niezwykle nowocześnie.



  • Noże Rock zostały wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co zapewnia nożom długą żywotność.

  • Ostrze noża, stylizowane na skałę, sprawia, że nóż jest nowoczesny.

  • Osłona na ostrzę chroni nóż przed stępieniem oraz złamaniem. Osłona jest niezwykle przydatna, gdy chcemy zabrać nóż w podróż.

  • Rękojeść noża została pokryta gumą, co zwiększa komfort i bezpieczeństwo użytkowania.




Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Suszone pomidory to fantastyczny dodatek do wielu dań, a także pyszna przekąska. Aby przygotować je w domu, przekrawamy na pól podłużne pomidory (najlepiej odmiany "lima"), posypujemy ulubionymi ziołami i odrobiną soli oraz skrapiamy oliwą z oliwek.

Suszymy w temperaturze 80 stopni z lekko uchylonymi drzwiczkami, do momentu gdy przyciśnięty palcem pomidor nie oddaje płynu (około 6-8 h). Pomidory wkładamy do wyparzonych słoików i zalewamy oliwą z oliwek z dodatkiem ulubionych ziół i ząbkami czosnku.