Nóż kuty do krojenia i trybowania mięsa masarski Gerpol NKB5 15 cm

Zobacz film

Brak w magazynie

cena:
29,60 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Elegancki nóż do krojenia mięsa marki Gerpol z 20-letnią gwarancją producenta


Wymiary noża:
- długość: 15 cm
Marka: Gerpol
Identyfikator: 0204013144

Opis produktu

Praktyczny nóż do krojenia i odróbki mięsa to narzędzie niezbędne w każdej kuchni. Umożliwia szybkie i wygodne porcjowanie mięsa oraz oddzielanie go od kości i chrząstek.


Nóż masarski znajduje wszechstronne zastosowanie przy przygotowywaniu posiłków mięsnych. Dzięki niemu łatwo pokroisz mięso na mniejsze kawałki, a przede wszystkim oddzielisz zbędne kości i zanieczyszczenia. Przygotowywanie kotletów, gulaszu czy mięsa drobiowego przy użyciu noża do mięsa będzie dużo prostsze i szybsze.


Dobre noże kuchenne to noże nie tylko ostre, ale i wygodne w użytkowaniu oraz posiadające niepowtarzalne kształty. Noże kuchenne kute NKB5 to połączenie funkcjonalności, jakości i nowoczesnego designu.


  • Ostrze noża kute z jednego kawałka stali nierdzewnej zapewnia wysokie właściwości tnące oraz odporność na wykruszanie i pękanie

  • Przy rękojeści nóż do mięsa posiada kute podparcie, dzięki któremu uzyskujemy doskonałe wyważenie noża, a także dodatkową ochronę dla palców

  • Użycie najwyższej jakości stali nierdzewnej zapewnia trwałość i funkcjonalność noża do krojenia

  • Wykonana z egzotycznego, twardego drzewa Pakka rękojeść noża nie odkształca się i nie absorbuje wody.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Imbir, dzięki swojej charakterystycznej pikantnej nucie, świetnie komponuje się z daniami kuchni azjatyckiej. Świeży kawałek kłącza należy obrać jak najcieniej przy pomocy obieraczki, nożyka lub najskuteczniej łyżeczki. Imbir możemy również mrozić rozkładając na płasko w foliowym woreczku, odłamując po kawałku. W ten sposób wykorzystamy całe kłącze zanim zwiędnie.