Noże Fiskars Functional Form, komplet 5 szt. czarne drewno

Brak w magazynie

cena:
348,20 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Wykonane z wysokiej jakości stali noże kuchenne i akcesoria cechuje innowacyjne wzornictwo oraz ergonomiczny kształt rękojeści.


W skład zestawu noży kuchennych wchodzi 5 elementów :
1 x nóż do pomidorów 12 cm
1 x nóż do obierania 11 cm
1 x nóż szefa kuchni typ azjatycki 17 cm
1 x nóż szefa kuchni 20 cm
1 x nóż do chleba 23 cm
oraz blok drewniany
Marka: Fiskars
Identyfikator: 0204013249

Opis produktu

Linia noży kuchennych i akcesoriów Fiskars Functional Form została stworzona z myślą o tym, by przygotowywanie posiłków było dla Ciebie prawdziwą przyjemnością.

Elementy metalowe noży i naczyń wykonano z wysokiej jakości stali, dodając piękne wzornictwo oraz wygodny kształt rękojeści. Różnorodność dostępnych modeli sprawia, że na pewno znajdziesz odpowiedni do swoich potrzeb nóż lub inny element wyposażenia kuchni.

  • wysokiej jakości stal nierdzewna oraz wysoka odporność na korozję, zapewniają nożom i akcesoriom kuchennym długą trwałość

  • trwałe połączenia ostrza z uchwytem, dają Ci poczucie bezpieczeństwa i higieny, ponieważ ograniczono gromadzenie bakterii i zanieczyszczeń

  • noże i akcesoria pięknie zaprezentują się w Twojej kuchni, zaprojektowano je w nowoczesnym i atrakcyjnym wizualnie designie oraz harmonijnej kolorystyce

  • ulepszony materiał rękojeści powoduje jeszcze lepsze trzymanie oraz bezpieczeństwo użytkowania

Linia Functional Form łączy w sobie wysokiej jakości noże kuchenne, akcesoria, naczynia i sztućce. Produkty są łatwe w użytkowaniu, przechowywaniu i utrzymaniu w czystości. Wszystkie artykuły tworzą harmonijną całość.

Zamów teraz - zamówienia wysyłamy tego samego dnia lub najpóźniej w kolejnym dniu roboczym

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Nie tylko wołowinę, ale również inne surowe mięsa zawsze należy kroić w poprzek włókien, nigdy zaś wzdłuż! Jest to istotne, gdyż tak przygotowane bitki, kotlety czy zrazy odpowiednio się usmażą a mięso da się łatwiej pogryźć, gdyż mocne włókna zostaną przerwane.