Obieraczka / skrobaczka do warzyw i ziemniaków Fiskars Functional Form z ruchomą głowicą (1014419)

Brak w magazynie

cena:
46,50 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna obieraczka do warzyw i owoców renomowanej marki Fiskars

Marka: Fiskars
Identyfikator: 0204015493

Opis produktu

Obieraczki i skrobaczki do warzyw gwarantują szybkie i bezpieczne obieranie marchewki, ziemniaków i innych popularnych warzyw i przygotowanie ich do gotowania czy krojenia.


Obieraczka do warzyw to małe, ale niezwykle przydatne narzędzie kuchenne, które używamy na co dzień. Obieraczki i skrobaki umożliwiają cienkie obranie warzywa ze skórki przy zachowaniu ogromnej wygody i szybkości pracy. Wygodne odpowiednio wyprofilowane rączki ułatwiają pewny chwyt skrobaczki.


Linia noży kuchennych i akcesoriów Fiskars Functional Form została stworzona z myślą o tym, by przygotowywanie posiłków było dla Ciebie prawdziwą przyjemnością. Elementy metalowe skrobaczki wykonano z wysokiej jakości stali, dodając piękne wzornictwo oraz wygodny kształt rękojeści.


  • Poręczna i praktyczna obieraczka świetnie sprawdzi się w codziennej pracy w kuchni

  • Innowacyjne, ruchome ostrze dynamicznie dopasowuje się do powierzchni obieranego warzywa

  • Końcówki narzędzia można używać do usuwania "oczek"

  • Ostrze obieraka wykonany jest ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest trwałe i higieniczne

  • Eleganckie wykończenie sprawia, że obieraczka do warzyw Fiskars pięknie i estetycznie wygląda

  • Obieraczka posiada otwór umożliwiający zawieszenie jej w podręcznym miejscu w kuchni

  • Ulepszony materiał rękojeści powoduje lepsze trzymanie oraz bezpieczeństwo użytkowania

  • Trwała i higieniczny materiał wykonania zapewnia łatwe czyszczenie obieraczki do jarzyn i owoców

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ryba była delikatna i nie miała posmaku mułu wystarczy posolić ją z obu stron, obłożyć dużą ilością cebuli i zalać mlekiem. Tak przygotowaną zostawiamy na minimum 2h w lodówce. Przed przygotowaniem wyjmujemy rybę z pojemnika i zmywamy mleko z solą. Doprawiamy i przygotowujemy jak zawsze.