Obieraczka / skrobaczka do warzyw i ziemniaków Valdinox

Brak w magazynie

cena:
14,50 zł
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna kuchenna obieraczka marki Valdinox, idealna do obierania ziemniaków i innych warzyw


Wymiary obieraczki do warzyw:
długość - 15,5 cm
szerokość - 6,5 cm
grubość - 0,8 cm

OGLĄDAJ "AKADEMIĘ MISTRZÓW VALDINOX" NA YOUTUBE
Kulinarne wyzwania wymagają odpowiednio dobranych naczyń, które nie tylko są najwyższej jakości, ale i sprawią, że gotowanie, pieczenie czy też smażenie jest prawdziwą przyjemnością. W Akademii Mistrzów Valdinox dowiesz się, jak sprawdzają się nasze produkty w profesjonalnej kuchni oraz poznasz wyjątkowe przepisy na śniadanie, obiad oraz kolację.
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204015575

Opis produktu

Obieraczki i skrobaczki do warzyw gwarantują szybkie i bezpieczne obieranie marchewki, ziemniaków i innych popularnych warzyw i przygotowanie ich do gotowania czy krojenia.


Obieraczka do warzyw to małe, ale niezwykle przydatne narzędzie kuchenne, które używamy na co dzień. Obieraczki i skrobaki umożliwiają cienkie obranie warzywa ze skórki przy zachowaniu ogromnej wygody i szybkości pracy. Wygodne odpowiednio wyprofilowane rączki ułatwiają pewny chwyt skrobaczki.


Kolekcja produktów kuchennych Valdinox powstała z myślą o osobach, dla których kulinaria to coś więcej, niż codzienny obowiązek. Praktyczne, doskonałej jakości narzędzia będą niezastąpioną pomocą każdej kuchni.


  • Poręczna i praktyczna obieraczka świetnie sprawdzi się w codziennej pracy w kuchni

  • Odpowiednio zaprojektowane ostrze nie wymaga często ostrzenia

  • Skrobaczka wykonana jest z trwałego stopu cynku, co gwarantuje długą i niezawodną pracę

  • Polerowana, gładka powierzchnia korpusu zapewnia łatwe czyszczenie obieraczki do jarzyn i owoców

  • Narzędzie posiada praktyczny uchwyt do zawieszenia obieraka w dowolnym miejscu w kuchni


Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Poza tradycyjną żelatyną w proszku w sprzedaży coraz popularniejsza jest żelatyna w listkach. Wystarczy zalać ją zimną wodą (6 szt. na 500 ml wody) i odstawić na 10 minut. Następnie wyciągamy ją z wody, odciskamy i podgrzewamy w mikrofalówce na minimalnej mocy przez około 10 sekund.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!