Darmowa Dostawa
Darmowa Dostawa

Patelnia głęboka z powłoką nieprzywierającą Altom Design Natura Light na gaz i indukcję 26 cm

W magazynie

cena:

Normalna cena: 50,90 zł

Special Price 36,90 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Linia Natura to funkcjonalne i przydatne w każdej kuchni naczynia


Wymiar patelni:
średnica - 26 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204003466

Opis produktu

Doskonale wiesz, że przygotowanie smacznej i aromatycznej potrawy to nie lada sztuka. W równej mierze zależy od umiejętności kucharza, jak również od odpowiednio dobranych naczyń kuchennych. Dobrze jest zaopatrzyć się w patelnie i rondle z powłoką nieprzywieralną, które znacznie ułatwią Ci codzienne prace.
Taką właśnie powłokę posiadają naczynia kuchenne Natura, które otworzą przed Tobą morze swobodnych i komfortowych eksperymentów kuchennych. Inspiracja naturą przyczyniła się do stworzenia niepowtarzalnych rączek i uchwytów.


  • klasyczne, proste kształty, solidność i precyzja wykonania oraz stonowana kolorystyka to główne zalety naczyń z linii Natura

  • wielowarstwowa powłoka nieprzywieralna jest odporna na uszkodzenia i łatwa w utrzymaniu czystości, dlatego na dłużej zachowa swój nieskazitelny wygląd i właściwości użytkowe

  • nieprzywierająca powłoka pozwala na przygotowanie potraw z niewielką ilością tłuszczu, dzięki czemu potrawy są mniej kaloryczne, zdrowsze i zachowują swój smak i aromat

  • odpowiednio wyprofilowane, nienagrzewające się rączki i uchwyty imitujące prawdziwe drewno ochronią Twoje dłonie przed oparzeniem

  • naczynia nadają się na wszystkie rodzaje kuchenek, w tym również indukcyjną


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Przygotowując tradycyjne kotlety schabowe możemy wymienić bułkę tartą do panierowania na nasiona słonecznika, płatki migdałowe czy też płatki owsiane. Kotlety zyskają nowy smak, a dodatkowo nie nasiąkną tłuszczem jak w przypadku użycia tradycyjnej bułki tartej.