Darmowa Dostawa
Darmowa Dostawa

Patelnia głęboka z powłoką nieprzywierającą Valdinox Intenso 24 cm

W magazynie

cena:
67,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox Intenso - Patelnia głęboka


Zachwyć swoich gości eksplozją smaków dzięki przygotowaniu popisowych potraw w prosty i szybki sposób z patelnią Valdinox Intenso!

Wymiar patelni:
średnica - 24 cm
wysokość - 7,5 cm
grubość: brzeg - 4.0 mm, korpus - 2.5 mm, dno - 3.0 mm




Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204002495

Opis produktu

Szukasz naczynia, w którym możesz smażyć, dusić i gotować? A więc szukasz głębokiej patelni Valdinox Intenso!


    Głęboka patelnia Valdinox Intenso została wykonana z najwyższą precyzją i dbałością o szczegóły. Wykazuje odporność na uszkodzenia mechaniczne i nie wpływa na smak smażonych potraw.

  • Patelnia wykonana jest z kutego aluminium, dzięki czemu jest trwała i odporna na uszkodzenia mechaniczne

  • Wewnętrzna powłoka non-stick Pfluon marble ze złotymi dorbinami zapobiega przywieraniu potraw do powierzchni

  • Kształt patelni sprawia, że nadaje się do smażenia warzyw i mięsa oraz szybkiego podsmażania na ogniu

  • Z zewnątrz patelnia pokryta jest czarnym, matowym lakierem termoodpornym

  • Głęboka patelnia pozwala na wiele zastosowań i technik kulinarnych, możesz na niej smażyć na głębokim tłuszczu, gotować na parze lub wędzić

  • Uchwyt soft-touch o efekcie drewna chroni dłonie przed poparzeniem

  • Patelnia nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Sezon na szpinak w pełni. Aby wzbogacić jego smak warto dodać garść posiekanych orzechów włoskich czy pistacji, uprzednio uprażonych na suchej patelni. Dobrym pomysłem jest także dodanie tartego parmezanu lub innego, twardego sera.