Patelnia wok na indukcję aluminiowa nieprzywierająca Valdinox Intenso 28 cm

W magazynie

cena:
79,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox Intenso - Patelnia głęboka


Właściwości nieprzywierające patelni Valdinox sprawiają, że jest bardzo łatwa w utrzymaniu w czystości.

Wymiar patelni:
średnica - 28 cm
wysokość - 8 cm
grubość: brzeg - 4.0 mm, korpus - 2.5 mm, dno - 3.0 mm




Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204002497

Opis produktu

Głęboka patelnia sprawdzi się nie tylko do przyrządzania dać z kuchni azjatyckiej! Z jej pomocą możesz przygotować makaron z sosem lub gulasz dla całej rodziny!


    Nowoczesna, głęboka patelnia Valdinox Intenso wykonana została z najwyższej jakości aluminium. Dzięki odpowiednio zaprojektowanej budowie możesz wygodnie smażyć oraz dusić potrawy. Patelnia Valdinox sprawdzi się do codziennego użytkowania bez obaw o przywieranie potraw.

  • Kształt patelni sprawia, że nadaje się do smażenia warzyw i mięsa oraz szybkiego podsmażania na ogniu

  • Z zewnątrz patelnia pokryta jest czarnym, matowym lakierem termoodpornym

  • Głęboka patelnia pozwala na wiele zastosowań i technik kulinarnych, możesz na niej smażyć na głębokim tłuszczu, gotować na parze lub wędzić

  • Patelnia wykonana jest z kutego aluminium, dzięki czemu jest trwała i odporna na uszkodzenia mechaniczne

  • Wewnętrzna powłoka non-stick Pfluon marble ze złotymi dorbinami zapobiega przywieraniu potraw do powierzchni

  • Uchwyt soft-touch o efekcie drewna chroni dłonie przed poparzeniem

  • Patelnia nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Confit to sposób przyrządzania mięsa polegająca na długotrwałym smażeniu mięsa np. gęsiny w głębokim tłuszczu. Do rondla wkładamy kawałek mięsa i zalewamy olejem. Przykrywamy folią aluminiową tak, aby matowa strona przylegała do tłuszczu. Mięso dusi się na bardzo małym ogniu (olej powinien tylko „mrugać”) do miękkości. Gotowe mięso należy przyrumienić z obu stron na patelni.