Patelnia na indukcję aluminiowa nieprzywierająca Altom Design Olimp 24 cm

W magazynie

cena:
56,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Patelnia Olimp – wygoda i styl w kuchni.



Wymiary patelni:

średnica – 24 cm
wysokość – 5 cm


Produkt ten jest częścią kolekcji Olimp marki Altom Design, w skład której wchodzą garnki i patelnie z powłoką nieprzywierającą, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Olimp>

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • KUCHENKA HALOGENOWA
    Kuchenka halogenowa
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204003669

Opis produktu

Lubisz gotować i potrzebujesz wygodnych w użytkowaniu garnków i patelni, łatwych do umycia, do których nic nie przywiera? – Wybierz patelnie z kolekcji Olimp marki Altom Design, a zachwycisz podniebienia domowników i gości.


Aluminiowe garnki i patelnie Olimp pokryte są 3-warstwową powłoką nieprzywierającą o modnym wykończeniu przypominającym kamień.


  • Patelnia Olimp wykonana jest w technologii prasowanego aluminium, dzięki czemu szybko i równomiernie się nagrzewa.

  • Jest trwała i odporna na odkształcenia, więc posłuży długo w Twojej kuchni.

  • Wewnątrz pokryta jest 3-warstwową powłoką o doskonałych właściwościach nieprzywierających z efektem marble.

  • Nieprzywierająca powłoka pozwala na przygotowanie potraw z niewielką ilością tłuszczu.

  • Ergonomiczna rączka chroni dłonie przed poparzeniem, dzięki pokryciu miłym w dotyku materiałem (Soft Touch).

  • Klasyczne, proste kształty, solidność i precyzja wykonania oraz modna kolorystyka stanowią dopełnienie walorów technicznych.

  • Patelnia nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek, w tym indukcyjne.


  • Zobacz film

    Dodaj opinię

    Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

    Czy wiesz że

    Przygotowując tradycyjne kotlety schabowe możemy wymienić bułkę tartą do panierowania na nasiona słonecznika, płatki migdałowe czy też płatki owsiane. Kotlety zyskają nowy smak, a dodatkowo nie nasiąkną tłuszczem jak w przypadku użycia tradycyjnej bułki tartej.