Patelnia na indukcję aluminiowa nieprzywierająca Altom Design Olimp 26 cm

W magazynie

cena:
63,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Patelnia Olimp – wygoda i styl w kuchni.



Wymiary patelni:

średnica – 26 cm
wysokość – 5,4 cm


Produkt ten jest częścią kolekcji Olimp marki Altom Design, w skład której wchodzą garnki i patelnie z powłoką nieprzywierającą, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Olimp>

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • KUCHENKA HALOGENOWA
    Kuchenka halogenowa
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204003670

Opis produktu

Lubisz gotować i potrzebujesz wygodnych w użytkowaniu garnków i patelni, łatwych do umycia, do których nic nie przywiera? – Wybierz patelnie z kolekcji Olimp marki Altom Design, a zachwycisz podniebienia domowników i gości.


Aluminiowe garnki i patelnie Olimp pokryte są 3-warstwową powłoką nieprzywierającą o modnym wykończeniu przypominającym kamień.


  • Patelnia Olimp wykonana jest w technologii prasowanego aluminium, dzięki czemu szybko i równomiernie się nagrzewa.

  • Jest trwała i odporna na odkształcenia, więc posłuży długo w Twojej kuchni.

  • Wewnątrz pokryta jest 3-warstwową powłoką o doskonałych właściwościach nieprzywierających z efektem marble.

  • Nieprzywierająca powłoka pozwala na przygotowanie potraw z niewielką ilością tłuszczu.

  • Ergonomiczna rączka chroni dłonie przed poparzeniem, dzięki pokryciu miłym w dotyku materiałem (Soft Touch).

  • Klasyczne, proste kształty, solidność i precyzja wykonania oraz modna kolorystyka stanowią dopełnienie walorów technicznych.

  • Patelnia nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek, w tym indukcyjne.


  • Zobacz film

    Dodaj opinię

    Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

    Czy wiesz że

    Polska wołowina najczęściej pochodzi z bydła mlecznego i zwykle jest twarda. Aby zmiękczyć mięso na godzinę przez planowaną obróbką termiczną należy skropić je sokiem z cytryny lub przełożyć plasterkami kiwi. Kwas i enzymy zawarte w owocach, sprawiają, że twarde mięso kruszeje.