Patelnia na indukcję aluminiowa nieprzywierająca Valdinox Royal 24 cm

W magazynie

cena:
119,98 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox Royal - Patelnia na indukcję



Z patelnią Valdinox Royal Twoje potrawy będą iście królewskie!

Wymiary patelni:

średnica - 24 cm
długość - 44 cm
wysokość - 5 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204003632

Opis produktu

Królewska linia Valdinox Royal to nowoczesne naczynia kuchenne, które zachwycają niebanalną formą, eleganckim wyglądem i dostarczają wiele satysfakcji podczas gotowania.


Rozpocznij dzień z pyszną jajecznicą na boczku, którą przygotujesz bez obaw o przywieranie z patelnią Valdinox Royal!



  • Garnki i patelnie Valdinox Royal zapewniają równomierne rozchodzenie się ciepła, które zapobiega deformacji dna

  • Naczynia z linii Valdinox Royal wyróżniają się ciekawą, ryflowaną strukturą zewnętrzną oraz efektownymi uchwytami o wyglądzie drewna

  • Garnki, rondel, patelnie i brytfanna posiadają grube ścianki, dzięki czemu szybko się nagrzewają i długo utrzymują ciepło

  • Wewnętrzna powłoka nieprzywierająca (non-stick), zapobiega przywieraniu i przypalaniu potraw

  • Sugerujemy stosowanie drewnianych lub nylonowych akcesoriów kuchennych, aby nie uszkodzić powłoki nieprzywieralnej

  • Naczynia kuchenne Valdinox Royal zostały wykonane z pomocą nowoczesnej technologii forged . To metoda odkuwania, która sprawia, że aluminiowy korpus jest trwały i mocny

  • Naczynia gwarantują wspaniały smak i aromat przygotowywanych dań z zachowaniem wszystkich wartości odżywczych

  • Produkty z serii Valdinox Royal przystosowane są do wszystkich rodzajów kuchenek (również indukcyjnych)


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Na maśle można smażyć tylko potrawy, które przyrządza się krótko i nie wymagają bardzo wysokich temperatur np. jajecznice czy omlet. Przez zawartość białka masło szybko się pali, czyniąc potrawę niezdrową. Aby zachować maślany smak potrawy, ale jednocześnie uniknąć przypalenia tłuszczu warto używać do smażenia masła razem z oliwą z oliwek w proporcji 1:1.