Patelnia wok na indukcję aluminiowa nieprzywierająca Valdinox Intenso 28 cm

Brak w magazynie

cena:

Normalna cena: 92,90 zł

Special Price 74,30 zł

pi-clock-svg Wysyłka
48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox Intenso - Patelnia Wok


Wok to idealne naczynie od Valdinox do potraw inspirowanych kuchnią azjatycką.

Wymiar patelni:
średnica - 28 cm
wysokość - 8 cm
grubość: brzeg - 4.0 mm, korpus - 2.5 mm, dno - 3.0 mm




Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204002498

Opis produktu

Wok to głęboka patelnia do szybkiego smażenia, duszenia, a także gotowania w wodzie. Służy do smażenia w ruchu i wykorzystywana jest najczęściej do przyrządzania potraw kuchni chińskiej. Wejdź na wyższy poziom gotowania i rozpocznij przygodę z patelnią Valdinox Intenso!


    Valdinox Intenso pozwoli Ci na przyrządzenie wyśmienitych dań inspirowanych kuchnią azjatycką.

  • patelnia wykonana jest z kutego aluminium, dzięki czemu jest trwała i odporna na uszkodzenia mechaniczne

  • wewnętrzna powłoka non-stick Pfluon marble ze złotymi kropkami zapobiega przywieraniu potraw do powierzchni

  • kształt patelni sprawia, że nadaje się do smażenia warzyw i mięsa oraz szybkiego podsmażania na ogniu

  • z zewnątrz patelnia pokryta jest czarnym, matowym lakierem termoodpornym

  • wok to patelnia, która pozwala na wiele zastosowań i technik kulinarnych, możesz na niej smażyć na głębokim tłuszczu, gotować na parze lub wędzić

  • uchwyt soft-touch o efekcie drewna chroni dłonie przed poparzeniem

  • Dzięki pochyłym brzegom patelnia idealnie rozprowadza ciepło po całym naczyniu

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Gdy zabraknie nam jajek do panierowania kotletów, możemy w jego zastępstwie użyć mleka, lekko doprawionego solą i czarnym pieprzem. Zanurzamy w nim kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy jak zwykle.