Patelnia z powłoką nieprzywierającą na gaz i indukcję Altom Design DOTS 28 cm

W magazynie

Normalna cena: 42,20 zł

Special Price 39,00 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 30 dni

Patelnia DOTS – wygoda i styl w kuchni.


Wymiary patelni:
średnica – 28 cm
wysokość – 5,5 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji DOTS marki Altom Design, w skład której wchodzą garnki i patelnie z powłoką nieprzywierającą, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję DOTS

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • KUCHENKA HALOGENOWA
    Kuchenka halogenowa
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204003561

Opis produktu

Lubisz gotować i potrzebujesz wygodnych w użytkowaniu garnków i patelni, łatwych do umycia, do których nic nie przywiera? – Wybierz patelnie z kolekcji DOTS marki Altom Design, a zachwycisz podniebienia domowników i gości.


Aluminiowe garnki i patelnie DOTS pokryte są 2-warstwową powłoką nieprzywierającą o modnym wykończeniu przypominającym kamień.


  • Patelnia DOTS wykonana jest w technologii prasowanego aluminium, dzięki czemu szybko i równomiernie się nagrzewa.

  • Jest trwała i odporna na odkształcenia, więc posłuży długo w Twojej kuchni.

  • Wewnątrz pokryta jest 2-warstwową powłoką o doskonałych właściwościach nieprzywierających z efektem marble.

  • Nieprzywierająca powłoka pozwala na przygotowanie potraw z niewielką ilością tłuszczu.

  • Ergonomiczna rączka chroni dłonie przed poparzeniem, dzięki pokryciu miłym w dotyku materiałem (Soft Touch).

  • Klasyczne, proste kształty, solidność i precyzja wykonania oraz modna kolorystyka stanowią dopełnienie walorów technicznych.

  • Patelnia nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek, w tym indukcyjne.


  • Zobacz film

    Dodaj opinię

    Czy wiesz że

    Jeśli użyjesz za dużo papryczki chilli, ostrej mielonej papryki lub innych ostrych przypraw, wyciśnij sok z połowy cytryny i do przygotowanego dania wrzuć samą cytrynową skórkę. Następnie całość gotuj kilka minut, od czasu do czasu mieszając. Kiedy danie stanie się mniej pikantne, usuń cytrynę.

    ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
    Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

    +48 601 900 967

    Zapisz się do newslettera

    odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!