Patelnia z powłoką nieprzywierającą na gaz i indukcję Valdinox Grey 20 cm

W magazynie

45,50 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox Grey - nowoczesne, trwałe i funkcjonalne naczynia w Twojej kuchni


Wymiary patelni:
- średnica - 20 cm
- wysokość - 4,5 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Grey marki Valdinox w skład której wchodzą garnki kuchenne, rondle oraz patelnie Sprawdź całą kolekcję Valdinox Grey.

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204003507

Opis produktu

Uwielbiasz gotować i eksperymentować w kuchni? Testując nowe przepisy pragniesz przygotować kulinarne dzieła sztuki. W osiągnięciu prawdziwego sukcesu pomogą Ci nowoczesne i funkcjonalne naczynia kuchenne Grey od marki Valdinox. Odkryj wspaniały smak i aromat przyrządzanych potraw i zachwyć podniebienia swoich gości.



  • smażenie na patelni Valdinox Grey gwarantuje wspaniały smak i aromat przygotowywanych dań , z zachowaniem wszystkich wartości odżywczych

  • patelnia pokryta jest wysokiej jakości powłoką non-stick o efekcie kamienia,która posiada właściwości nieprzywieralne zapobiegając przywieraniu i przypalaniu potraw oraz ułatwia utrzymanie naczynia w czystości

  • zewnętrzna, niezwykle atrakcyjna, strukturalna powłoka sprawia, że patelniajest piękną ozdobą kuchni

  • delikatna w dotyku rączka patelni, nie nagrzewa się, dzięki czemu chroni dłonie przed poparzeniem

  • patelnia Valdinox Grey posiada grube ścianki (4mm), dzięki czemu naczynie szybko się nagrzewa i długo trzyma ciepło

  • patelnia zapewnia równomierne rozchodzenie się ciepła, co zapobiega deformacji dna

  • przystosowana jest do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym również indukcyjnych

  • patelnia Valdinox Grey wykonana jest przy wykorzystaniu technologii forged (zaawansowanej technologii kształtowanie aluminium w bardzo wysokich temperaturach,przy użyciu potężnych sił nacisku), która daje niezwykłą trwałość i odporność na uszkodzenia mechaniczne


Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Confit to sposób przyrządzania mięsa polegająca na długotrwałym smażeniu mięsa np. gęsiny w głębokim tłuszczu. Do rondla wkładamy kawałek mięsa i zalewamy olejem. Przykrywamy folią aluminiową tak, aby matowa strona przylegała do tłuszczu. Mięso dusi się na bardzo małym ogniu (olej powinien tylko „mrugać”) do miękkości. Gotowe mięso należy przyrumienić z obu stron na patelni.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!