Patera / talerz na ciasto i tort z kloszem na nóżce szklany Altom Design 32 cm

W magazynie

cena:
74,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Szklana patera z kloszem - ciasto podane elegancko i stylowo


Wymiary patery:
średnica - 32 cm
wysokość - 19 cm
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0103005466

Opis produktu

Ozdobna, szklana patera na ciasta i torty na nóżce cudownie prezentuje się na domowym stole i zachęca do spróbowania domowych wypieków. Sprawdza się zarówno w czasie rodzinnych uroczystości, jak i w codziennym użytkowaniu.


Funkcjonalna i niezwykle dekoracyjna, stojąca na nóżce patera na torty i ciasta to piękna propozycja marki Altom Design. Trwałe, higieniczne, odporne na zarysowania patery idealnie sprawdzą się przy podawaniu ciast i tortów, będąc równocześnie stylową ozdobą domowego stołu.



  • Szklana patera na nóżce świetnie sprawdzi się przy podawaniu słodkich tortów i ciast.

  • Wykonana ze szkła wysokiej jakości patera jest niezwykle trwała i niezawodna, a także higieniczna i łatwa w utrzymaniu w czystości.

  • Wykończenie subtelnym wzorem decyduje o tym, że patera ma niepowtarzalny urok i pełni również rolę dekoracji stołu.

  • Idealna podczas letnich spotkań w ogrodzie, patera posiada szklany klosz, który uchroni ciasta przed zanieczyszczeniami.

  • Szeroka stopka sprawia, że patera jest niezwykle stabilna i wytrzymała.

  • Patera szklana na nóżce, zapakowana w pudełko, jest doskonałym pomysłem na prezent.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Zamiast sztucznie aromatyzowanego cukru wanilinowego, użyjmy laski prawdziwej wanilii. Jej aromat jest zdecydowanie intensywniejszy i całkowicie naturalny. Laskę przecinamy ostrym nożykiem wzdłuż i tępą strona noża zbieramy drobne pesteczki, które dodajemy do wypieków.

Pestki są widoczne w cieście w postaci malutkich czarnych kropeczek. Laskę natomiast kroimy na małe kawałki i umieszczamy z 3-4 łyżkami cukru pudru w młynku do kawy i dokładnie mielimy. Zamykamy w szczelnym słoiczku i cieszymy się naturalnym cukrem waniliowym, a nie wanilinowym.