Valdinox Prime
Valdinox Prime

Patera / talerz na ciasto i tort z kloszem na nóżce szklany Huta Jasło 32 cm

W magazynie

cena:
110,00 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Patera szklana na nóżce z kloszem, idealna podczas wakacyjnych spotkań w ogrodzie


Wymiary patery:
- średnica - 32 cm
Marka: Huta Jasło
Identyfikator: 0103016717

Opis produktu

Ozdobna szklana patera na ciasta i torty na nóżce cudownie prezentuje się na domowym stole i wprost zachęca do spróbowania domowych wypieków. Sprawdza się zarówno w czasie rodzinnych uroczystości, jak i w codziennym użytkowaniu.


Funkcjonalna i niezwykle dekoracyjna, stojąca na nóżce patera na torty i ciasta to piękna propozycja od marki Huta Jasło. Trwałe, higieniczne, odporne na zarysowania patery idealnie sprawdzą się do podawania ciast i tortów, będąc równocześnie stylową ozdobą domowego stołu.


  • Szklana patera na nóżce świetnie sprawdzi się przy podawaniu słodkich tortów i ciast

  • Wykonana ze szkła wysokiej jakości patera na ciasto jest niezwykle trwała i niezawodna, a także higieniczna i łatwa w utrzymaniu w czystości

  • Wykończenie subtelnym wzorem decyduje o tym, że patera ma swój niepowtarzalny urok i pełni również rolę dekoracji stołu

  • Idealna podczas letnich spotkań w ogrodzie patera posiada szklany klosz, który uchroni dania pod nią przechowywane przed zanieczyszczeniami.

  • Patera szklana na nóżce, zapakowana w ozdobne pudełko, jest doskonałym pomysłem na prezent

  • Szeroka stopka sprawia, że patera jest niezwykle stabilna i wytrzymała

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Zamiast sztucznie aromatyzowanego cukru wanilinowego, użyjmy laski prawdziwej wanilii. Jej aromat jest zdecydowanie intensywniejszy i całkowicie naturalny. Laskę przecinamy ostrym nożykiem wzdłuż i tępą strona noża zbieramy drobne pesteczki, które dodajemy do wypieków.

Pestki są widoczne w cieście w postaci malutkich czarnych kropeczek. Laskę natomiast kroimy na małe kawałki i umieszczamy z 3-4 łyżkami cukru pudru w młynku do kawy i dokładnie mielimy. Zamykamy w szczelnym słoiczku i cieszymy się naturalnym cukrem waniliowym, a nie wanilinowym.