Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Patera / talerz na ciasto i tort z kloszem na nóżce szklany Huta Jasło 32 cm

Brak w magazynie

cena:
79,00 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Patera szklana na nóżce z kloszem, idealna podczas wakacyjnych spotkań w ogrodzie


Wymiary patery:
- średnica - 32 cm
Marka: Huta Jasło
Identyfikator: 0103016717

Opis produktu

Ozdobna szklana patera na ciasta i torty na nóżce cudownie prezentuje się na domowym stole i wprost zachęca do spróbowania domowych wypieków. Sprawdza się zarówno w czasie rodzinnych uroczystości, jak i w codziennym użytkowaniu.


Funkcjonalna i niezwykle dekoracyjna, stojąca na nóżce patera na torty i ciasta to piękna propozycja od marki Huta Jasło. Trwałe, higieniczne, odporne na zarysowania patery idealnie sprawdzą się do podawania ciast i tortów, będąc równocześnie stylową ozdobą domowego stołu.


  • Szklana patera na nóżce świetnie sprawdzi się przy podawaniu słodkich tortów i ciast

  • Wykonana ze szkła wysokiej jakości patera na ciasto jest niezwykle trwała i niezawodna, a także higieniczna i łatwa w utrzymaniu w czystości

  • Wykończenie subtelnym wzorem decyduje o tym, że patera ma swój niepowtarzalny urok i pełni również rolę dekoracji stołu

  • Idealna podczas letnich spotkań w ogrodzie patera posiada szklany klosz, który uchroni dania pod nią przechowywane przed zanieczyszczeniami.

  • Patera szklana na nóżce, zapakowana w ozdobne pudełko, jest doskonałym pomysłem na prezent

  • Szeroka stopka sprawia, że patera jest niezwykle stabilna i wytrzymała

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Miętowy krem doskonale przełamuje i orzeźwia słodkie ciasta. Otrzymamy go na bazie śmietanki kremówki (30 lub 36% tł.), podgrzanej z dodatkiem świeżych listków mięty. Im więcej zioła dodamy tym jego smak będzie wyraźniejszy.

Kremówkę następnie chłodzimy w lodówce i ubijamy dodając roztopioną i ostudzoną białą czekoladę (100g czekolady na 250ml śmietanki) lub 250g serka mascarpone i cukier puder do smaku.