Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Patera / talerz szklany na ciasto i tort z kloszem Huta Jasło 32 cm

Brak w magazynie

cena:
74,90 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Patera szklana z kloszem to przedmiot idealny podczas wakacyjnych spotkań w ogrodzie


Wymiar patery:
średnica - 32 cm
wysokość - 17 cm

Zastosowanie

  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Huta Jasło
Identyfikator: 0103016715

Opis produktu

Wytwarzanie szkła od zawsze wiązało się z kunsztem i tradycyjnymi metodami obróbki. Z czasem jego produkcja stała się swego rodzaju sztuką, a szkło gospodarcze nabierało to coraz bardziej urozmaiconych kształtów.


W swoim domu chcesz otaczać się przedmiotami pięknymi, posiadającymi swój urok, ale też użytkowe przeznaczenie. Takie są patery szklane, które uświetnią każde ważne spotkanie. Patera posiada klosz dzięki czemu stanie się niezbędnym przedmiotem zwłaszcza podczas wakacyjnych spotkań w ogrodzie. Patera posiada estetyczne i delikatne zdobienia.



  • Patera wykonana jest z wysokiej jakości szkła produkowanego w Hucie Jasło.

  • Patera pełni funkcję praktyczną jak i estetyczną.

  • Patera szklana to nie tylko gwarancja jakości, ale też wytrzymałości.

  • Idealna podczas letnich spotkań w ogrodzie. Patera posiada szklaną pokrywę, która uchroni dania pod nią przechowywane przed zanieczyszczeniami.

  • Patera szklana zapakowana w ozdobne pudełko,jest doskonałym pomysłem na prezent.



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Zamiast sztucznie aromatyzowanego cukru wanilinowego, użyjmy laski prawdziwej wanilii. Jej aromat jest zdecydowanie intensywniejszy i całkowicie naturalny. Laskę przecinamy ostrym nożykiem wzdłuż i tępą strona noża zbieramy drobne pesteczki, które dodajemy do wypieków.

Pestki są widoczne w cieście w postaci malutkich czarnych kropeczek. Laskę natomiast kroimy na małe kawałki i umieszczamy z 3-4 łyżkami cukru pudru w młynku do kawy i dokładnie mielimy. Zamykamy w szczelnym słoiczku i cieszymy się naturalnym cukrem waniliowym, a nie wanilinowym.