Darmowa Dostawa
Darmowa Dostawa

Podkładka pod garnek Valdinox 24 cm

W magazynie

cena:
4,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox - podkładka pod garnek 24 cm



Podkładka pod garnek Valdinox ochroni Twój blat przed gorącymi naczyniami, a dodatkowo dopełni profesjonalne wyposażenie Twojej kuchni.

Wymiary podstawki:
- średnica: 24 cm

OGLĄDAJ "AKADEMIĘ MISTRZÓW VALDINOX" NA YOUTUBE
Kulinarne wyzwania wymagają odpowiednio dobranych naczyń, które nie tylko są najwyższej jakości, ale i sprawią, że gotowanie, pieczenie czy też smażenie jest prawdziwą przyjemnością. W Akademii Mistrzów Valdinox dowiesz się, jak sprawdzają się nasze produkty w profesjonalnej kuchni oraz poznasz wyjątkowe przepisy na śniadanie, obiad oraz kolację.
Marka: Valdinox
Identyfikator: 02080011

Opis produktu

W kuchni ogromne znaczenie odgrywają wszelakie pomoce kuchenne. To one sprawiają, że praca w kuchni staje się nie tylko łatwiejsza, ale i przyjemniejsza. Podstawka pod garnek Valdinox 24 cm to przydatny i użyteczny element, który umożliwi odstawienie gorącego garnka, czajnika, czy też naczynia żaroodpornego na kuchenny blat, czy też stół bez obawy, że zostanie on uszkodzony przez rozgrzane naczynie.



  • Filcowa podkładka polskiej marki Valdinox ma szansę stać się ważnym elementem Twojej ultranowoczesnej stołowej aranżacji!

  • Do wykonania podkładki pod garnek użyto solidnych i sprawdzonych materiałów, dzięki czemu podstawka nie odkształca się pod wpływem gorących naczyń

  • Podstawka pod garnek to najlepszy sposób na ochronę blatu oraz stołu przed działaniem wysokiej temperatury rozgrzanych naczyń

  • Niebanalna forma sprawia, że podstawka sprawdzi się nie tylko w kuchni, ale również na rodzinnym stole


Zobacz film

Produkt pojawia się w inspiracjach

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.