Podkładka pod garnek Valdinox 28 cm

W magazynie

cena:
4,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox - podkładka pod garnek 28 cm



Podkładka pod garnek Valdinox uchroni Twój stół przed śladami i zniszczeniami spowodowanymi gorącym garnkiem czy naczyniami!

Wymiary podstawki:
- średnica: 28 cm

OGLĄDAJ "AKADEMIĘ MISTRZÓW VALDINOX" NA YOUTUBE
Kulinarne wyzwania wymagają odpowiednio dobranych naczyń, które nie tylko są najwyższej jakości, ale i sprawią, że gotowanie, pieczenie czy też smażenie jest prawdziwą przyjemnością. W Akademii Mistrzów Valdinox dowiesz się, jak sprawdzają się nasze produkty w profesjonalnej kuchni oraz poznasz wyjątkowe przepisy na śniadanie, obiad oraz kolację.
Marka: Valdinox
Identyfikator: 02080012

Opis produktu

Odstawiając gorące naczynie ważne jest zadbanie o bezpieczeństwo blatu kuchennego, gdyż wysoka temperatura może go zniszczyć. Podkładka pod garnek Valdinox 28 cm w głębokim, czarnym kolorze sprawdzi się w kuchni czy jadalni, gdy chcemy odstawić gorący garnek lub podać potrawę w gorącym naczyniu.



  • Podstawka Valdinox stanie się ozdobą każdej nowoczesnej kuchni

  • Podstawka pod garnek Valdinox ochroni Twój blat przed działaniem wysokiej temperatury rozgrzanych naczyń

  • Sprawdzi się również jako podkładka ochronna pod talerz

  • Naczynie na podstawce Valdinox nie ślizga się po blacie a więc w bezpieczny sposób możesz nakładać potrawy bez obaw o przesuwanie się garnka

  • Filcowa podkładka chroni również blat przed niskimi temperaturami




Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.