Podkładka / podstawka pod garnek ceramiczna Altom Design Charlotta 20 cm fioletowa

W magazynie

cena:
15,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Podkładka pod garnek z kolekcji Charlotta to zarówno ochrona, jak i ozdoba każdego blatu



Wymiary podkładki pod garnek:

średnica - 20 cm

Marka: Altom Design
Identyfikator: 020202033

Opis produktu

Dla osób, które cenią sobie walory wizualne, wysoką jakość i kunszt rękodzieła stworzyliśmy linię porcelany, akcesoriów ceramicznych i tekstyliów kuchennych Charlotta - klasykę w nowoczesnym wydaniu. Kolekcja Charlotta to tradycyjny kształt naczyń, finezyjny motyw kwiatowy, a także piękna, żywa kolorystyka, która przyciąga uwagę i dodaje nutę elegancji każdej stołowej aranżacji. Linia została zaprojektowana przez polskich artystów z Altom Design Studio


Inspiracją do stworzenia kolekcji Charlotta był tradycyjny, polski ogród, na środku którego spotkać można zachwycającą, kwitnącą różę - synonim kobiecego piękna. Klasyczna, bujna, w palecie róży na białym lub śliwkowym tle, ozdobiona liniami z prawdziwego złota to prawdziwe arcydzieło sztuki użytkowej.
Uzupełnieniem kolekcji porcelany są tekstylia w tym samym motywie. W ofercie znaleźć można między innymi: dwa fartuchy, podkładki pod kubki, deski ceramiczne pod garnki, pojemniki i puszki na żywność, matę stołową, rękawice i ściereczki kuchenne.


Ceramiczna podkładka pod garnek z kolekcji Charlotta to idealne rozwiązanie w Twojej kuchni




  • podkładka doskonale zabezpieczy każdy blat przed działaniem wysokiej temperatury naczyń

  • ceramiczna podkładka to również prawdziwa ozdoba Twojej kuchni
  • podkładka pod garnek jest higieniczna, nie pochłania zapachów i nie wpływa na smak żywności

  • z uwagi na materiał wykonania, jest łatwa w utrzymaniu czystości

  • deska jest trwała i bezpieczna z uwagi okrągły kształt

  • bogato zdobiona podstawka jest również pomysłem na drobny prezent


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.