Pojemnik na przyprawy i artykuły sypkie: mąkę, płatki lub makaron Altom Design czterodzielny 2500 ml

W magazynie

cena:

Normalna cena: 18,90 zł

Special Price 15,90 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczny i funkcjonalny pojemniki przydatny e każdej kuchni


Wymiary pojemnika:
pojemność całkowita - 2500 ml
pojemność każdej części - 625 ml
wysokość - 24,5 cm
szerokość - 14 cm
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0207018362

Opis produktu

Pojemnik do przechowywania artykułów sypkich, takich jak mąka, płatki śniadaniowe czy makaron to jeden z niezbędnych elementów wyposażenia kuchni.


Przyprawy i produkty sypkie zazwyczaj przechowujemy w kuchni z dedykowanych pojemnikach, które znacznie ułatwiają nam organizację miejsca na kuchennych półkach oraz zabezpieczają sól, cukier, mąkę i inne produkty przed wilgocią, zanieczyszczeniami czy owadami.



  • Szczelne zamknięcie sprawi, że produkty spożywcze sypkie: mąka, kasze, ryż czy makaron będą chronione przed zanieczyszczeniami i owadami

  • Wysoka szczelność pojemnika sprawia, że przechowywane produkty na długo pozostaną świeże

  • Dzięki pokrywce unikniesz wymieszania się różnych zapachów

  • Podział pojemnika na równe części umożliwia przechowywanie w jednym pojemniku czterech różnych artykułów sypkich bez ryzyka ich pomieszania

  • Przeźroczysty pojemnik zaoszczędzi Ci trudu szukania potrzebnych składników , wystarczy jeden rzut oka i od razu zobaczysz co przechowujesz w środku

  • Pojemnik wykonany jest z wysokiej jakości tworzywa sztucznego, co gwarantuje odporność na uszkodzenia mechaniczne

  • Pojemnik jest higieniczny i łatwy w utrzymaniu czystości


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.