Pojemnik / naczynie żaroodporne do przechowywania żywności Simax z pokrywką Pump & Pump okrągłe 2 l

Brak w magazynie

cena:
31,20 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Pojemnik żaroodporny to produkt wielofunkcyjny, który można używać w piekarniku, mikrofalówce, lodówce oraz zamrażarce


Wymiary naczynia żaroodpornego:
- pojemność - 2 l
- średnica - 18 cm
- wysokość - 12 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • LODóWKA
    Lodówka
  • ZAMRAżARKA
    Zamrażarka
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Simax
Identyfikator: 0203018191

Opis produktu

Simax to renomowana firma zajmująca się produkcją naczyń ze szkła żaroodpornego. Pojemnik żaroodporny, dzbanek, pojemnik, czy szklanka z tej firmy charakteryzuje się precyzją wykonania, jakością i odpornością na wysoką temperaturę (od -40st. C do 300st. C). Naczynia te są wielofunkcyjne. Nadają się do mikrofalówki, piekarnika, a także do lodówki, zamrażarki i zmywarki. Simax produkuje szkło wysokiej jakości, które nie wchodzi w żadną szkodliwą reakcję z żywnością.


Od tej marki pochodzi także pojemnik żaroodporny z hermetyczną pokrywką. Idealny jest do przechowywania w nim potraw w lodówce, czy zamrażarce, gdyż szczelność zapewnia pokrywka. W samym pojemniku można zapiekać dania w piekarniku


  • Pojemnik żaroodporny to kuchenny niezbędnik

  • Marka Simax posiada wieloletnie doświadczenie w tworzeniu szkła żaroodpornego o wysokiej jakości

  • Naczynia żaroodporne można używać w piekarniku, mikrofalówce, lodówce oraz zamrażarce

  • Produkty marki Simax można myć w zmywarce

  • Pojemnik wyposażony jest w hermetyczną pokrywkę, dzięki czemu można szczelnie w nim przechowywać żywność

  • Żaroodporne naczynie wytrzymuje wysokie i niskie temperatury - od -40st. C do 300st. C

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Pieczony drób będzie miał apetyczna rumianą skórkę, jeżeli na 10-15 minut przed końcem pieczenia polejemy go kwaśną śmietaną, wymieszaną z mieloną papryką. Podobnie możemy postąpić, wykorzystując sos z pieczonego kurczaka z dodatkiem czubatej łyżki miodu.