Valdinox Prime
Valdinox Prime

Pojemnik / naczynie żaroodporne do przechowywania żywności Simax z pokrywką Pump & Pump okrągłe 2 l

Brak w magazynie

cena:
31,20 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Pojemnik żaroodporny to produkt wielofunkcyjny, który można używać w piekarniku, mikrofalówce, lodówce oraz zamrażarce


Wymiary naczynia żaroodpornego:
- pojemność - 2 l
- średnica - 18 cm
- wysokość - 12 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • LODóWKA
    Lodówka
  • ZAMRAżARKA
    Zamrażarka
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Simax
Identyfikator: 0203018191

Opis produktu

Simax to renomowana firma zajmująca się produkcją naczyń ze szkła żaroodpornego. Pojemnik żaroodporny, dzbanek, pojemnik, czy szklanka z tej firmy charakteryzuje się precyzją wykonania, jakością i odpornością na wysoką temperaturę (od -40st. C do 300st. C). Naczynia te są wielofunkcyjne. Nadają się do mikrofalówki, piekarnika, a także do lodówki, zamrażarki i zmywarki. Simax produkuje szkło wysokiej jakości, które nie wchodzi w żadną szkodliwą reakcję z żywnością.


Od tej marki pochodzi także pojemnik żaroodporny z hermetyczną pokrywką. Idealny jest do przechowywania w nim potraw w lodówce, czy zamrażarce, gdyż szczelność zapewnia pokrywka. W samym pojemniku można zapiekać dania w piekarniku


  • Pojemnik żaroodporny to kuchenny niezbędnik

  • Marka Simax posiada wieloletnie doświadczenie w tworzeniu szkła żaroodpornego o wysokiej jakości

  • Naczynia żaroodporne można używać w piekarniku, mikrofalówce, lodówce oraz zamrażarce

  • Produkty marki Simax można myć w zmywarce

  • Pojemnik wyposażony jest w hermetyczną pokrywkę, dzięki czemu można szczelnie w nim przechowywać żywność

  • Żaroodporne naczynie wytrzymuje wysokie i niskie temperatury - od -40st. C do 300st. C

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Przyprawy w ziarnach lub zioła warto rozetrzeć tuż przed użyciem, dzięki czemu uwolnią pełnię aromatu. Najlepszy do tego celu będzie moździerz ceramiczny lub kamienny. Jeśli takim nie dysponujemy możemy użyć młynka do kawy lub umieścić przyprawy w woreczku i rozgnieść je między garnkiem i deską do krojenia lub rozwałkować wałkiem do ciasta.