Darmowa Dostawa
Darmowa Dostawa

Pojemnik / puszka do przechowywania kawy, herbaty, cukru, ciasteczek Altom Design okrągła ze złotą pokrywką Tea 9 x 11,5 cm

Brak w magazynie

cena:

Normalna cena: 13,50 zł

Special Price 8,90 zł

pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Puszka do przechowywania żywności pozwoli zachować świeżość produktów na dłużej


Wymiary puszki na herbatę:
- wysokość - 11,5 cm
- średnica - 9 cm
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204018332

Opis produktu

Opakowania, w których kupujesz kawę, herbatę, czy też cukier, rzadko kiedy posiadają estetyczny wygląd. Nie warto także w nich przechowywać tych produktów po otwarciu, bo szybko tracą aromat, a ich smak ulatuje. Niekorzystnie wpływa także na nie wilgoć, która jest obecna zwłaszcza w kuchni.


Pojemniki do przechowywania żywności sprawią, że kawa, herbata, czy cukier będą mogły być bezpiecznie przechowywane i nie stracą wartości. Puszka okrągła w estetyczny sposób ożywi Twoją kuchnię swymi motywami nawiązującymi do stylu retro, który podkreślony został przede wszystkim przez złoto-miedzianą pokrywkę.


  • Puszka pozwoli na bezpieczne przechowywanie żywności

  • Herbata, kawa, cukier oraz inne produkty sypkie nie stracą aromatu i smaku

  • Puszka została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, dzięki czemu jest trwała

  • Oryginalny design puszki sprawia, że jest doskonałą ozdobą kuchni

Zamów teraz - produkty wysyłamy w dniu zamówienia lub najpóźniej następnego dnia roboczego.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.