Pojemnik / słoik do przechowywania kawy, herbaty, cukru, produktów sypkich porcelanowy z bambusową pokrywką Altom Design 200 ml, zestaw 3 pojemników

W magazynie

cena:
25,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,01 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Pojemnik porcelanowy do przechowywania żywności pozwoli zachować świeżość produktów na dłużej


Zestaw zawiera 3 pojemniki o wymiarach:
- pojemność - 200 ml
- wysokość - 9 cm
- średnica - 8 cm

Cena zestawu jest ceną promocyjną i nie obowiązują od niej dodatkowe rabaty.
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00002519

Opis produktu

Opakowania, w których kupujesz kawę, herbatę, czy też cukier, rzadko kiedy posiadają estetyczny wygląd. Nie warto także w nich przechowywać tych produktów po otwarciu, bo szybko tracą aromat, a ich smak ulatuje. Niekorzystnie wpływa także na nie wilgoć, która jest obecna zwłaszcza w kuchni.


Pojemniki do przechowywania żywności sprawią, że kawa, herbata, czy cukier będą mogły być bezpiecznie przechowywane i nie stracą wartości. Słoik porcelanowy w estetyczny sposób ożywi Twoją kuchnię. Posiada hermetyczną, pokrywkę bambusową oraz tablicową etykietę, na której nazwę zawartości można napisać kredą.


  • Pojemnik porcelanowy pozwoli na bezpieczne przechowywanie żywności

  • Herbata, kawa, cukier oraz inne produkty sypkie nie stracą aromatu i smaku

  • Puszka została wykonana z wysokiej jakości porcelany o kremowym zabarwieniu

  • Słoik ozdobiony został bambusową pokrywką i tablicową etykietą

  • porcelana typu "durable" charakteryzuje się wzmocnioną powłoką

  • Taka wzmacniana porcelana może być formowana w bardziej wymyślne formy

  • Produkt z porcelany wzmacnianej ma większą trwałość i odporność na drobne obtłuczenia

  • Oryginalny design puszki sprawia, że jest doskonałą ozdobą kuchni

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.