Valdinox Prime
Valdinox Prime

Pojemnik / słoik do przechowywania kawy, herbaty, cukru, produktów sypkich porcelanowy z bambusową pokrywką Altom Design 200 ml

W magazynie

cena:
13,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Pojemnik porcelanowy do przechowywania żywności pozwoli zachować świeżość produktów na dłużej


Wymiary słoika:
- pojemność - 200 ml
- wysokość - 9 cm
- średnica - 8 cm
Marka: Altom Design
Identyfikator: 01010051782

Opis produktu

Opakowania, w których kupujesz kawę, herbatę, czy też cukier, rzadko kiedy posiadają estetyczny wygląd. Nie warto także w nich przechowywać tych produktów po otwarciu, bo szybko tracą aromat, a ich smak ulatuje. Niekorzystnie wpływa także na nie wilgoć, która jest obecna zwłaszcza w kuchni.


Pojemniki do przechowywania żywności sprawią, że kawa, herbata, czy cukier będą mogły być bezpiecznie przechowywane i nie stracą wartości. Słoik porcelanowy w estetyczny sposób ożywi Twoją kuchnię. Posiada hermetyczną, pokrywkę bambusową oraz tablicową etykietę, na której nazwę zawartości można napisać kredą.


  • Pojemnik porcelanowy pozwoli na bezpieczne przechowywanie żywności

  • Herbata, kawa, cukier oraz inne produkty sypkie nie stracą aromatu i smaku

  • Puszka została wykonana z wysokiej jakości porcelany o kremowym zabarwieniu

  • Słoik ozdobiony został bambusową pokrywką i tablicową etykietą

  • porcelana typu "durable" charakteryzuje się wzmocnioną powłoką

  • Taka wzmacniana porcelana może być formowana w bardziej wymyślne formy

  • Produkt z porcelany wzmacnianej ma większą trwałość i odporność na drobne obtłuczenia

  • Oryginalny design puszki sprawia, że jest doskonałą ozdobą kuchni

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.