Valdinox Prime
Valdinox Prime

Pojemnik szklany na artykuły sypkie i przyprawy z ceramiczną pokrywką Altom Design Ptaszek 21 cm

Brak w magazynie

cena:
9,70 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Szklane pojemniki to praktyczne przechowywanie w dobrym guście.


Wymiary słoika:
- wysokość: 21 cm
- średnica: 10,5 cm
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0203018147

Opis produktu

Fabryczne opakowanie, w których sprzedawana jest żywność, często nie ma możliwości ponownego zamknięcia, przez co produkty wietrzeją i stają się niezdatne do spożycia. Szklane pojemniki z ceramiczną pokrywką to doskonały sposób na przechowywanie kawy, herbaty, przypraw, makaronów, cukierków oraz innych produktów sypkich, takich jak np. cukier. Szczelne zamknięcie pozwoli na zachowanie ich smaku oraz aromatu na dłużej. Szklany pojemnik to również designerski sposób na ich ekspozycję.



Pojemniki marki Altom Design to połączenie prostoty szkła z majestatyczną, ceramiczną pokrywką. Zwieńczeniem pojemnika jest figurka ptaszka, która sprawia, że pojemnik jest nie tylko praktyczny, ale niezwykle uroczy.




  • Szklane pojemniki to praktyczny, a zarazem designerski sposób na przechowywanie żywności w kuchni.

  • Słoik wykonany jest ze szkła, które jest nie tylko trwałe, ale i łatwe w utrzymaniu w czystości.

  • Dzięki pokrywie artykuły spożywcze pozostają świeże i aromatyczne na dłużej.

  • Szkło nie pochłania zapachów, a także nie wchodzi w reakcję z żywnością, dzięki czemu pojemniki są bezpieczne.

  • Przejrzyste ścianki pojemnika pozwalają rozpoznać jego zawartość, dzięki czemu łatwo znajdziesz to czego szukasz, bez konieczności otwierania pojemnika.

  • Wysoka jakość wykonania oraz urocza dekoracja słoika sprawiają, że jest on ciekawą ozdobą kuchennych półek oraz blatów.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.