Valdinox Prime
Valdinox Prime

Pojemnik szklany z ceramiczną pokrywką do przechowywania Altom Design Serce 26 cm

Brak w magazynie

cena:
9,30 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Szklane pojemniki pozwoli na praktyczne przechowywanie żywności w gustownym opakowaniu


Wymiary słoika:
- wysokość - 26 cm
- średnica - 11,5 cm
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0203018182

Opis produktu

Fabryczne opakowania, w których sprzedawana jest żywność, często nie mają możliwości ponownego zamknięcia, przez co produkty wietrzeją i stają się niezdatne do spożycia. Szklane pojemniki z ceramiczną pokrywką to doskonały sposób na przechowywanie kawy, herbaty, przypraw, makaronów, cukierków oraz innych produktów sypkich, takich jak np. cukier. Szczelne zamknięcie pozwoli na zachowanie ich smaku oraz aromatu na dłużej. Szklany pojemnik to również designerski sposób na ich ekspozycję.


Pojemniki marki Altom Design to połączenie prostoty szkła z majestatyczną, ceramiczną pokrywką. Zwieńczeniem pojemnika jest figurka w kształcie serca, która sprawia, że pojemnik jest nie tylko praktyczny, ale niezwykle uroczy.


  • Szklane pojemniki to praktyczny, a zarazem designerski sposób na przechowywanie żywności w kuchni

  • Słoik wykonany jest ze szkła, które jest nie tylko trwałe, ale i łatwe w utrzymaniu w czystości

  • Dzięki pokrywie artykuły spożywcze pozostają świeże i aromatyczne na dłużej

  • Przejrzyste ścianki pojemnika pozwalają rozpoznać jego zawartość, dzięki czemu łatwo znajdziesz to czego szukasz, bez konieczności otwierania pojemnika

  • Wysoka jakość wykonania oraz urocza dekoracja słoika sprawiają, że jest on ciekawą ozdobą kuchennych półek oraz blatów

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.