Pojemnik na żywność szklany żaroodporny, z wentylem Altom Design Noble 0,95 l

W magazynie

cena:
27,50 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Pojemnik żaroodporny to produkt wielofunkcyjny – do odgrzewania w mikrofali, zapiekania w piekarniku i przechowywania w lodówce i zamrażarce.



Wymiary naczynia żaroodpornego:

pojemność - 0,95 l
szerokość - 18 cm
wysokość - 8 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • LODóWKA
    Lodówka
  • ZAMRAżARKA
    Zamrażarka
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0203011124

Opis produktu

Pojemniki żaroodporne do mikrofali i piekarnika marki Altom Design charakteryzują się precyzją wykonania, jakością i odpornością na wysokie i niskie temperatury (od -20 °C do 240 °C). Są wielofunkcyjne - nadają się do mikrofalówki, piekarnika, a także do lodówki, zamrażarki i zmywarki. Szkło wysokiej jakości, z jakiego są wykonane, nie wchodzi w reakcje z żywnością i jest odporne na zarysowania.


Pojemnik żaroodporny Noble z plastikową pokrywką jest idealny jest do przechowywania potraw w lodówce czy zamrażarce. W samym pojemniku można zapiekać dania w piekarniku i odgrzewać w kuchence mikrofalowej.



  • Pojemnik żaroodporny to kuchenny niezbędnik.

  • Wykonany jest ze szkła żaroodpornego wysokiej jakości.

  • Pojemnik wyposażony jest w pokrywkę z tworzywa sztucznego, dzięki której można szczelnie i higienicznie przechowywać żywność w lodówce czy zamrażarce.

  • Naczynia żaroodpornego, bez pokrywy, można używać w piekarniku .

  • Praktyczny wentyl umieszczony w pokrywce umożliwia używanie hermetycznego pojemnika w kuchence mikrofalowej

  • Żaroodporne naczynie wytrzymuje wysokie i niskie temperatury – od -20 do 240 °C.



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Polska wołowina najczęściej pochodzi z bydła mlecznego i zwykle jest twarda. Aby zmiękczyć mięso na godzinę przez planowaną obróbką termiczną należy skropić je sokiem z cytryny lub przełożyć plasterkami kiwi. Kwas i enzymy zawarte w owocach, sprawiają, że twarde mięso kruszeje.