Pojemnik żaroodporny do mikrofali i piekarnika / do przechowywania z pokrywą z tworzywa Altom Design Vega prostokątny 0,8 l

Brak w magazynie

cena:
15,90 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Pojemnik żaroodporny to produkt wielofunkcyjny – do odgrzewania w mikrofali, zapiekania w piekarniku i przechowywania w lodówce i zamrażarce.


Wymiary naczynia żaroodpornego:
pojemność - 0,8 l
długość - 19 cm
szerokość - 13,3 cm
wysokość - 7 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • LODóWKA
    Lodówka
  • ZAMRAżARKA
    Zamrażarka
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0203011105

Opis produktu

Pojemniki żaroodporne do mikrofali i piekarnika marki Altom Design charakteryzują się precyzją wykonania, jakością i odpornością na wysokie i niskie temperatury (od -40 °C do 400 °C). Są wielofunkcyjne - nadają się do mikrofalówki, piekarnika, a także do lodówki, zamrażarki i zmywarki. Szkło wysokiej jakości, z jakiego są wykonane, nie wchodzi w reakcje z żywnością i jest odporne na zarysowania.


Pojemnik żaroodporny Vega z plastikową pokrywką jest idealny jest do przechowywania potraw w lodówce czy zamrażarce. W samym pojemniku można zapiekać dania w piekarniku i odgrzewać w kuchence mikrofalowej.



  • Pojemnik żaroodporny to kuchenny niezbędnik.

  • Wykonany jest ze szkła żaroodpornego wysokiej jakości.

  • Pojemnik wyposażony jest w pokrywkę z tworzywa sztucznego, dzięki której można szczelnie i higienicznie przechowywać żywność w lodówce czy zamrażarce.

  • Naczynia żaroodpornego, bez pokrywy, można używać w piekarniku i mikrofalówce.

  • Żaroodporne naczynie wytrzymuje wysokie i niskie temperatury – od -40 do 400 °C.

  • Pojemniki Vega można myć w zmywarce.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Przygotowując sałatkę z takich warzyw korzeniowych, jak marchew, seler, pietruszka lub buraki, nie gotujmy ich, bo w wodzie tracą znaczną część wartości odżywczych. Lepiej będzie zawinąć je w folie aluminiową i upiec w temperaturze 200 stopni przez 45 minut lub alternatywnie ugotować na parze.