Pojemniki półka / stojak ze słoiczkami na przyprawy Gald Flipper jasne drewno (12 elementów)

Brak w magazynie

cena:
150,00 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Elegancki i gustowny stojak na przyprawy pomoże zorganizować kuchenną przestrzeń


Wymiary:
szerokość - 30 cm
wysokość - 17 cm
głębokość - 10 cm

Skład zestawu słoiczków na przyprawy:
- sól,
- pieprz mielony,
- papryka ostra,
- ziele angielskie,
- curry,
- majeranek,
- papryka słodka,
- bazylia,
- zioła prowansalskie,
- przyprawa uniwersalna,
- przyprawa do kurczaka,
- oregano

Słoiczki na przyprawy mają czytelne, POLSKIE etykiety!
Marka: Gald
Identyfikator: 0206015129

Opis produktu

Stojak i półka na przyprawy to świetny sposób na organizację przechowywania aromatycznych przypraw w kuchni. Słoiczki z kolorowymi przyprawami nie tylko chronią je przed wilgocią, ale także pięknie ozdabiają wnętrze kuchni.


Wyeksponowane w kuchni przyprawy w gustownych słoiczkach są dodatkową ozdobą wnętrza. Zamykane słoiczki zapobiegają wysychaniu przypraw, a dodatkowo chronią je przed wilgocią oraz insektami.


Dzięki zamknięciu w słoiczku, przyprawy nie przenikają się wzajemnie swoimi bardzo intensywnymi zapachami. Praktyczne półeczki sprawiają, że przyprawy na stojaku są zawsze pod ręką, dzięki czemu przygotowywanie kulinarnych cudów stanie się łatwiejsze i szybsze.


  • Stojak na przyprawy pięknie eksponuje kolorowe przyprawy na kuchennych półkach

  • Półka ze słoiczkami na przyprawy pozwala lepiej zorganizować kuchenną przestrzeń

  • Zamykane słoiczki chronią przyprawy przed wysychaniem, wilgocią i owadami

  • Zamknięte w pojemnikach przyprawy nie przenikają się wzajemnie silnymi aromatami

  • Praktyczny stojak z półką na przyprawy wyposażony jest w komplet 12 słoiczków, opisanych etykietami z polskimi nazwami przypraw

  • Półka z przyprawami to idealny pomysł na prezent dla amatora sztuki kulinarnej.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.