Pojemniki półka / stojak ze słoiczkami na przyprawy Gald, zestaw na 16 przypraw

Brak w magazynie

cena:
115,10 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Elegancki i gustowny stojak z półką pomaga przechowywać aromatyczne przyprawy w kuchni


Wymiary:
szerokość - 38 cm
wysokość - 16,5 cm
głębokość - 11,5 cm

Skład zestawu słoiczków na przyprawy:
- koperek suszony,
- sól,
- pieprz mielony,
- papryka ostra,
- ziele angielskie,
- curry,
- oregano,
- włoszczyzna suszona,
- kminek,
- pieprz suszony,
- przyprawa do kurczaka,
- zioła prowansalskie,
- imbir,
- majeranek,
- papryka słodka,
- bazylia

Słoiczki na przyprawy mają czytelne, POLSKIE etykiety!
Marka: Gald
Identyfikator: 020300721

Opis produktu

Stojak i półka na przyprawy to świetny sposób na organizację przechowywania aromatycznych przypraw w kuchni. Słoiczki z kolorowymi przyprawami nie tylko chronią je przed wilgocią, ale także pięknie ozdabiają wnętrze kuchni.


Pięknie wyeksponowane w kuchni przyprawy w gustownych słoiczkach są dodatkową ozdobą wnętrza. Zamykane słoiczki zapobiegają wysychaniu przypraw, a dodatkowo chronią je przed wilgocią oraz insektami.


Dzięki zamknięciu w słoiczku, przyprawy nie przenikają się wzajemnie swoimi bardzo intensywnymi zapachami. Praktyczne półeczki sprawiają, że przyprawy na stojaku są zawsze pod ręką, dzięki czemu przygotowywanie kulinarnych cudów stanie się łatwiejsze i szybsze.


  • Stojak na przyprawy pięknie eksponuje kolorowe przyprawy na kuchennych półkach

  • Półka ze słoiczkami na przyprawy pozwala lepiej zorganizować kuchenną przestrzeń

  • Zamykane słoiczki chronią przyprawy przed wysychaniem, wilgocią i owadami

  • Zamknięte w pojemnikach przyprawy nie przenikają się wzajemnie silnymi aromatami

  • Praktyczny stojak z półką na przyprawy wyposażony jest w komplet 16 słoiczków, opisanych etykietami z polskimi nazwami przypraw

  • Półka z przyprawami to idealny pomysł na prezent dla amatora sztuki kulinarnej.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.