Pojemniki półka / stojak ze słoiczkami na przyprawy Gald, zestaw na 18 przypraw, jasne drewno

Brak w magazynie

cena:
205,00 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Elegancki i gustowny stojak z półką pomaga przechowywać aromatyczne przyprawy w kuchni


Wymiary:
szerokość - 30 cm
wysokość - 20,5 cm
głębokość - 16 cm

Skład zestawu słoiczków na przyprawy:
- sól,
- pieprz mielony,
- papryka ostra,
- ziele angielskie,
- curry,
- majeranek,
- bazylia,
- przyprawa do kurczaka,
- zioła prowansalskie,
- imbir,
- oregano,
- papryka słodka,
- pietruszka suszona,
- kminek,
- włoszczyzna suszona,
- koperek suszony,
- przyprawa uniwersalna,
- tymianek

Słoiczki na przyprawy mają czytelne, POLSKIE etykiety!
Marka: Gald
Identyfikator: 0206015181

Opis produktu

Stojak i półka na przyprawy to świetny sposób na organizację przechowywania aromatycznych przypraw w kuchni. Słoiczki z kolorowymi przyprawami nie tylko chronią je przed wilgocią, ale także pięknie ozdabiają wnętrze kuchni.


Pięknie wyeksponowane w kuchni przyprawy w gustownych słoiczkach są dodatkową ozdobą wnętrza. Zamykane słoiczki zapobiegają wysychaniu przypraw, a dodatkowo chronią je przed wilgocią oraz insektami.


Dzięki zamknięciu w słoiczku, przyprawy nie przenikają się wzajemnie swoimi bardzo intensywnymi zapachami. Praktyczne półeczki sprawiają, że przyprawy na stojaku są zawsze pod ręką, dzięki czemu przygotowywanie kulinarnych cudów stanie się łatwiejsze i szybsze.


  • Stojak na przyprawy pięknie eksponuje kolorowe przyprawy na kuchennych półkach

  • Półka ze słoiczkami na przyprawy pozwala lepiej zorganizować kuchenną przestrzeń

  • Zamykane słoiczki chronią przyprawy przed wysychaniem, wilgocią i owadami

  • Zamknięte w pojemnikach przyprawy nie przenikają się wzajemnie silnymi aromatami

  • Praktyczny stojak z półką na przyprawy wyposażony jest w komplet 18 słoiczków, opisanych etykietami z polskimi nazwami przypraw

  • Półka z przyprawami to idealny pomysł na prezent dla amatora sztuki kulinarnej.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Imbir, dzięki swojej charakterystycznej pikantnej nucie, świetnie komponuje się z daniami kuchni azjatyckiej. Świeży kawałek kłącza należy obrać jak najcieniej przy pomocy obieraczki, nożyka lub najskuteczniej łyżeczki. Imbir możemy również mrozić rozkładając na płasko w foliowym woreczku, odłamując po kawałku. W ten sposób wykorzystamy całe kłącze zanim zwiędnie.