Pokrywka do garnka szklana Valdinox Aurum 20 cm

W magazynie

cena:
17,50 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox Aurum - pokrywka do garnka


Pokrywa do garnka lub patelni Valdinox Aurum sprawdzi się również do naczyń z pozostałych kolekcji.

Wymiary pokrywki:
- średnica - 20 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Aurum marki Valdinox w skład której wchodzą garnki kuchenne, rondle oraz patelnie, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Valdinox Aurum.

Zastosowanie

  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0203005253

Opis produktu

Valdinox to polska marka naczyń kuchennych, która charakteryzuje się trwałością, niezawodnością i niepowtarzalnym designem. Garnki, patelnie i akcesoria kuchenne tej marki doczekały się kilku wiodących linii, których elementem jest między innymi Valdinox Aurum i należąca do niej pokrywka szklana.


Pokrywa Valdinox odpowiada za utrzymywanie temperatury oraz chroni przed wypryskającym olejem. Potrawy przygotowywane pod przykryciem są gotowe szybciej niż w przypadku gotowania bez użycia pokrywy. Zachowują swój aromat i soczystość. Zadbaliśmy o każdy detal, by nasz produkt pasował do garnków również z innych kolekcji Valdinox.

  • Cechą charakterystyczną linii Valdinox Aurum jest złoty/brązowy kolor, któremu kolekcja zawdzięcza swoją nazwę. Pokrywka szklana ten złoty element zawarty ma w nienagrzewającym się uchwycie.

  • Pokrywka na garnek lub patelnie została wykonana z wysokiej jakości szkła hartowanego

  • Została wykonana z trwałego szkła, odpornego na uszkodzenia mechaniczne.

  • Uchwyt pokrywki został pokryty gładką powłoka techniką soft touch dla jeszcze wyższego komfortu

  • Pokrywa Valdinox posiada otwór odprowadzający parę, dzięki czemu przygotowywane pod przykryciem potrawy nie kipią


  • Zobacz film

    Dodaj opinię

    Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

    Czy wiesz że

    Ryż zawiera skrobię, która podczas gotowania sprawia, że robi się on kleisty i mało atrakcyjny. Aby po ugotowaniu wyglądał apetycznie i się nie kleił należy usunąć skrobię zanim wrzucimy ziarna do wrzątku. Jak to zrobić? Suchy ryż przepłukujemy na sitku ciepłą wodą a następnie gotujemy wg czasu podanego na opakowaniu.