Stojak / uchwyt do gotowania jajek z minutnikiem Altom Design Egg Timer

W magazynie

Normalna cena: 18,90 zł

Special Price 14,10 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłamy natychmiast
pi-truck-svg Dostawa gratis powyzej 200zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 30 dni

Praktyczny stojak (uchwyt) do gotowania sześciu jajek



Timer posiada zaznaczone 3 stopnie ugotowania jajek: na miękko (soft), średnie (medium), na twardo (hard).
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0207015435

Opis produktu

Jedni lubią je na miękko, inni na twardo, a jeszcze inni wybierają opcję pomiędzy. Mowa tu o gotowanych jajkach. Sama czynność związana z ich gotowaniem zdecydowanie do najtrudniejszych nie należy. Wystarczy określić czas niezbędny do osiągnięcia zamierzonego stopnia ugotowania jajek. Specjalny minutnik pozwoli określić założony czas, a następnie poinformuje Ciebie o jego upływie.



Egg Timer marki Altom Design to rozwiązanie dla osób, które lubią mieć wszystko pod kontrolą. Dzięki minutnikowi dokładnie wiemy ile czasu upłynęło od rozpoczęcia gotowania i ile pozostało do jego sfinalizowania. Timer podpowie nam jak długo powinno gotować się jajko, aby było: miękkie (soft), średnie (medium) oraz twarde (hard), a następnie poinformuje nas, że już czas zakończyć proces gotowania.


  • Praktyczny przyrząd do gotowania pomieści aż 6 sztuk jajek.

  • Wbudowany minutnik pozwoli określić czas niezbędny do ugotowania jajek na: miękko, średnio, twardo.

  • Timer poinformuje nas o upływie założonego czasu.

  • Minutnik może również posłużyć do odmierzenia czasu gotowania innych produktów.


Zamów teraz - produkty wysyłamy w dniu zamówienia lub najpóźniej następnego dnia roboczego.





Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!