Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Pucharki do lodów i deserów dla 6 osób Altom Design Nile, dekoracja Karo 250 ml, komplet 6 szt.

W magazynie

cena:
12,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Słodkie desery podane w gustownym pucharku do deserów są doskonałym lekiem na złe samopoczucie


Skład zestawu:
6 x pucharek: pojemność - 250 ml, wysokość - 10 cm

Zastosowanie

  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00003127

Opis produktu

Szklany pucharek do lodów i deserów świetnie nadaje się do podawania w nim galaretki owocowej, kisielu lub innych deserów, zarówno na ciepło, jak i tych mrożonych. W sezonie letnim w pucharkach szczególnie dobrze smakują zimne lody.


Pucharki do lodów czy deserów wieńczą domowe posiłki czy rodzinne uroczystości. Przy pomocy pięknie prezentujących się szklanych pucharków podajemy najbliższym oraz gościom pyszne domowe desery.


Desery są zwieńczeniem całego posiłku lub tylko dodatkiem do niego, a także najlepszym lekiem na złe samopoczucie. Ulubione lody z dodatkami smakować będą jeszcze lepiej, kiedy podasz je w gustownych pucharkach.


  • Przeźroczyste szkło doskonale wyeksponuje soczyste barwy deseru

  • Lody podane w gustownych pucharkach umilą każde spotkanie w gronie najbliższych

  • Pucharek do lodów i deserów na nodze zachwyci Cię niezwykłą precyzją wykonania i elegancją

  • Szeroka, stabilna stopka pozwoli Ci bezpiecznie postawić pucharek na każdej powierzchni

  • Naczynie wykonane jest ze szkła, które jest higieniczne i łatwe w utrzymaniu czystości

  • Pucharek do lodów bezpiecznie możesz myć w zmywarce

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Desery i ciasta będą pięknie się prezentować ozdobione karmelowymi „nitkami”. W rondelku podgrzewamy pół szklanki cukru do czasu aż się roztopi i nabierze lekko brązowego koloru (uwaga aby się nie spalił). Widelec moczymy w karmelu i robimy „esy floresy” nad rozwiniętym kawałkiem papieru do pieczenia i pozostawiamy do stwardnienia. Zastygłymi „nitkami” dekorujemy ciasta i desery.