Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Pucharki do lodów i deserów na nóżce Altom Design Venus 285 ml, komplet 6 pucharków

W magazynie

cena:
39,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Pucharek z lodami lub deserem to cudowny sposób na chwile relaksu z najbliższymi


Komplet zawiera 6 pucharków:
pojemność - 285 ml
wysokość - 16,5 cm
Identyfikator: GRA00003755

Opis produktu

Pucharki do lodów czy deserów pięknie wieńczą domowe posiłki czy rodzinne uroczystości. Przy pomocy pięknie prezentujących się szklanych pucharków podajemy najbliższym oraz gościom pyszne domowe desery.


Szklane pucharki świetnie nadają się do podawania galaretek owocowych, kisielu lub innych deserów, zarówno na ciepło, jak i tych mrożonych. W sezonie letnim w pucharkach szczególnie dobrze smakują zimne, tak lubiane przez dzieci lody.


Desery są zwieńczeniem całego posiłku lub tylko dodatkiem do niego, a także najlepszym lekiem na złe samopoczucie. Ulubione lody z dodatkami smakować będą jeszcze lepiej, kiedy podasz je w gustownych pucharkach.


  • Przeźroczyste szkło doskonale wyeksponuje soczyste barwy deseru

  • Lody podane w gustownych pucharkach umilą każde spotkanie w gronie najbliższych

  • Pucharek na nodze zachwyci Cię niezwykłą precyzją wykonania i elegancją

  • Szeroka, stabilna stopka pozwoli Ci bezpiecznie postawić pucharek na każdej powierzchni

  • Naczynie wykonane jest ze szkła, które jest niezwykle higieniczne i łatwe w utrzymaniu czystości.

  • Pucharek do lodów bezpiecznie możesz myć w zmywarce

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Desery i ciasta będą pięknie się prezentować ozdobione karmelowymi „nitkami”. W rondelku podgrzewamy pół szklanki cukru do czasu aż się roztopi i nabierze lekko brązowego koloru (uwaga aby się nie spalił). Widelec moczymy w karmelu i robimy „esy floresy” nad rozwiniętym kawałkiem papieru do pieczenia i pozostawiamy do stwardnienia. Zastygłymi „nitkami” dekorujemy ciasta i desery.