Puszka / pojemnik na cukier z pokrywą bambusową stożkowa Altom Design czarny, dek. SUGAR

W magazynie

17,69 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Stożkowe, metalowe puszki z bambusowymi pokrywkami to praktyczny i designerski sposób na przechowywanie kawy, herbaty, cukru i innych produktów sypkich.


Wymiary puszki:
średnica wieczka– 10,5 cm
średnica podstawy - 14 cm
wysokość – 14,5 cm
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204018375

Opis produktu

Zdobione puszki z pokrywką to doskonały sposób na przechowywanie kawy, herbaty, cukru i innych produktów sypkich znajdujących się w kuchni. Fabryczne opakowania, w których sprzedawana jest żywność, często nie mają możliwości ponownego zamknięcia, przez co produkty wietrzeją i stają się niezdatne do spożycia.


Estetyczna, metalowa puszka w kształcie ściętego stożka, z bambusową pokrywką, to doskonały sposób na wygodne przechowywanie produktów sypkich.



  • Puszki z bambusowymi pokrywkami to praktyczny, a zarazem designerski sposób na przechowywanie kawy, herbaty i cukru.

  • Pojemnik chroni produkty sypkie przed wilgocią i zanieczyszczeniami oraz pomaga lepiej zorganizować przestrzeń w kuchni.

  • Metalowa puszka jest bardzo trwała, ale i łatwa w utrzymaniu w czystości.

  • Dzięki specjalnej metodzie malowania, puszka ma zwiększoną odporność na korozję, a jej kolor pozostaje intensywny na długi czas.

  • Puszka została wykonana z materiałów bezpiecznych, nie powoduje zmiany walorów smakowych oraz zapachowych produktów.

  • Jednocześnie, dzięki pokrywie, artykuły spożywcze pozostają świeże i aromatyczne na dłużej.

  • Występują w trzech modnych kolorach, wszystkie ze złotymi napisami (Tea, Coffee lub Sugar).

  • Wysoka jakość wykonania oraz modna dekoracja pojemnika sprawiają, że jest ozdobą kuchennych półek oraz blatów.



Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!