Rękaw foliowy / folia do pieczenia mięs, warzyw, ryb i ziemniaków AKU Kuchcik 3 m

Brak w magazynie

cena:
2,90 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Rękaw do pieczenia to niezawodny sposób na przygotowywanie zdrowych potraw


Wymiary rękawa:
- długość: 3 m

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: AKU
Identyfikator: 020802419

Opis produktu

Rękaw do pieczenia to prawdziwa pomoc dla każdej Pani domu, gdyż pozwala na pieczenie bez wcześniejszego posmarowania formy tłuszczem. Takie rozwiązanie nie tylko sprawia, że przygotowane potrawy są zdrowsze - mięso staje się niezwykle kruche i rozpływa się w ustach.


Każdy amator pyszności wie, jak ważne jest nie tylko odpowiednie dobranie składników - istotny jest również sposób i czas pieczenia przygotowywanych potraw. Za sprawą rękawa do pieczenia cały proces związany z termiczną obróbką potraw stanie się zdrowszy, gdyż obędzie się bez dodania dodatkowej porcji tłuszczu do posmarowania blachy. Dodatkowo problemy związane z usunięciem uporczywych zabrudzeń z formy staną się zamierzchłą przeszłością.



  • Folia do pieczenia to gwarancja zdrowszego przygotowywania potraw - bez dodatku tłuszczu

  • Rękaw do pieczenia sprawdzi się doskonale do przygotowywania pieczeni, ryb, kurczaka, a także innych smakowitych potraw

  • Za sprawą praktycznej folii czyszczenie form stanie się dużo łatwiejsze, gdyż blachy będą się znacznie mniej brudzić

  • Dzięki obróbce termicznej, przeprowadzanej w foliowym rękawie, przygotowywane potraw staną się miękkie i będą się rozpływać w ustach


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.