Zobacz film

Garnek / rondel emaliowany na gaz i indukcję Silesia Rybnik Pastele błękitny 2,1 l

W magazynie

25,70 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłamy natychmiast
pi-truck-svg Dostawa gratis powyzej 200zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 30 dni

Piękny, modny rondel emaliowany z kolekcji Pastele w łagodnym odcieniu błękitu


Wymiary rondla:
- pojemność - 2,1 l
- średnica - 18 cm
- wysokość - 9,5 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Silesia Rybnik Pastele w skład której wchodzą garnki różnych rozmiarów, co pozwala na spójne wyposażenie kuchni w komplet pięknych, pastelowych garnków. Sprawdź całą kolekcję Pastele.

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Identyfikator: 0205002909

Opis produktu

Kolory mają wpływ na nasze samopoczucie. Dosadne, odważne barwy mogą z biegiem czasu powodować u nas poczucie rozdrażnienia, dlatego w aranżacji najlepiej postawić na kolory stonowane. Rondel emaliowany w pastelowym błękicie w kuchennym zaciszu będzie uspokajał Twoje zmysły.


Rondel emaliowany, od polskiego producenta Silesia, charakteryzuje stonowany, ale przy tym pozytywny kolor. Rondel tego typu będzie służył Ci latami, gdyż cechuje go wysoka jakość wykonania.


  • Przyrządzanie potraw w rondlu emaliowanym jest bardziej komfortowe, dzięki odpowiedniej konstrukcji, zmniejszającej niebezpieczeństwo przypalania potraw i równomierne odprowadzanie ciepła

  • Rondel emaliowany nada Twojej kuchni łagodnego charakteru

  • Rondel jest trwały i odporny na korozję dzięki powłoce emaliowanej

  • Rondel możesz używać bez względu na rodzaj posiadanej kuchni

Zamów teraz - produkty wysyłamy w dniu zamówienia lub najpóźniej następnego dnia roboczego.

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Confit to sposób przyrządzania mięsa polegająca na długotrwałym smażeniu mięsa np. gęsiny w głębokim tłuszczu. Do rondla wkładamy kawałek mięsa i zalewamy olejem. Przykrywamy folią aluminiową tak, aby matowa strona przylegała do tłuszczu. Mięso dusi się na bardzo małym ogniu (olej powinien tylko „mrugać”) do miękkości. Gotowe mięso należy przyrumienić z obu stron na patelni.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!