Rondel z trzonkiem / z powłoką nieprzywierającą na gaz i indukcję Altom Design DOTS 1,3 l

W magazynie

31,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Rondel DOTS – wygoda i styl w kuchni.


Wymiary garnka:
pojemność – 1,3 l
średnica – 16 cm
wysokość – 7,5 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji DOTS marki Altom Design, w skład której wchodzą garnki i patelnie z powłoką nieprzywierającą, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję DOTS

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • KUCHENKA HALOGENOWA
    Kuchenka halogenowa
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204003556

Opis produktu

Lubisz gotować i potrzebujesz wygodnych w użytkowaniu garnków, łatwych do umycia, do których nic nie przywiera? – Wybierz garnki z kolekcji DOTS marki Altom Design, a zachwycisz podniebienia domowników i gości.


Aluminiowe garnki DOTS pokryte są 2-warstwową powłoką nieprzywierającą o modnym wykończeniu przypominającym kamień.


  • Rondel DOTS o pojemności 3 l wykonany jest w technologii prasowanego aluminium, dzięki czemu szybko i równomiernie się nagrzewa.

  • Jest trwały i odporny na odkształcenia, więc posłuży długo w Twojej kuchni.

  • Wewnątrz pokryty jest 2-warstwową powłoką o doskonałych właściwościach nieprzywierających z efektem marble.

  • Nieprzywierająca powłoka pozwala na przygotowanie potraw z niewielką ilością tłuszczu.

  • Ergonomiczny trzonek chroni dłonie przed poparzeniem, dzięki pokryciu miłym w dotyku materiałem (Soft Touch).

  • Klasyczne, proste kształty, solidność i precyzja wykonania oraz modna kolorystyka stanowią dopełnienie walorów technicznych.

  • Rondel nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek, w tym indukcyjne.


  • Zobacz film

    Dodaj opinię

    Czy wiesz że

    Groszek zielony lub cukrowy podczas gotowania traci swój piękny kolor. Aby tego uniknąć, do wody w której gotujemy warzywa należy dodać 1 łyżeczkę cukru i łyżeczkę octu lub 1/4 łyżeczki kwasku cytrynowego. Po ugotowaniu warzywa szybko schładzamy lodowatą wodą.

    ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
    Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

    +48 601 900 967

    Zapisz się do newslettera

    odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!