Rondel ze stali nierdzewnej z pokrywką szklaną Altom Design Fabio 1,9 l

W magazynie

28,30 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 godzin
pi-truck-svg Dostawa gratis powyzej 200zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 30 dni

Rondle ze stali nierdzewnej są bezpieczne i trwałe, dlatego tak często wykorzystywane są w kuchni


Wymiar rondelka:
- pojemność - 1,9 l
- średnica - 16 cm
- wysokość - 10 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204002422

Opis produktu

Rondel nierdzewny Fabio to prosty, ale zarazem designerski element wyposażenia kuchni. Stal nierdzewna jest jednym z najbezpieczniejszych i najtrwalszych materiałów, dlatego przygotowując posiłki w garnkach i rondlach Fabio masz gwarancję zdrowego gotowania z zachowaniem minerałów i witamin.


Dodatkowo rondel ze stali nierdzewnej Fabio w komplecie posiada szklaną pokrywkę, która wyposażona jest w tak zwany otwór bezpieczeństwa do wylotu pary. Dzięki czemu gotowane pod ciśnieniem potrawy nie będą kipieć i zalewać kuchenki.


  • Rondel wykonany został z trwałej i bezpiecznej stali nierdzewnej

  • Rondel nierdzewny jest łatwy w utrzymaniu czystości. Możesz myć go w zmywarce

  • Możesz używać go na wszystkich rodzajach kuchenek, również indukcyjnej

  • Grube, 5-warstwowe dno akutermiczne sprawia, że rondel szybko się nagrzewa, a także doskonale trzyma ciepło, które jest równomiernie rozprowadzane po całym naczyniu

  • Grubość ścianek rondla to 0,4 mm, dzięki czemu naczynie magazynuje ciepłotę na dłużej

  • We wnętrzu rondla zaznaczona jest miarka, która ułatwi odmierzanie

  • Szklana pokrywka idealnie dopasowana jest do rondla. Posiada otwór na ujście do pary

Zamów teraz - produkty wysyłamy w dniu zamówienia lub najpóźniej następnego dnia roboczego.

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Ryż zawiera skrobię, która podczas gotowania sprawia, że robi się on kleisty i mało atrakcyjny. Aby po ugotowaniu wyglądał apetycznie i się nie kleił należy usunąć skrobię zanim wrzucimy ziarna do wrzątku. Jak to zrobić? Suchy ryż przepłukujemy na sitku ciepłą wodą a następnie gotujemy wg czasu podanego na opakowaniu.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!