Rondel ze stali nierdzewnej z pokrywką szklaną Altom Design Fabio 1,9 l

W magazynie

cena:
36,00 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Rondle ze stali nierdzewnej są bezpieczne i trwałe, dlatego tak często wykorzystywane są w kuchni


Wymiar rondelka:
- pojemność - 1,9 l
- średnica - 16 cm
- wysokość - 10 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204002422

Opis produktu

Rondel nierdzewny Fabio to prosty, ale zarazem designerski element wyposażenia kuchni. Stal nierdzewna jest jednym z najbezpieczniejszych i najtrwalszych materiałów, dlatego przygotowując posiłki w garnkach i rondlach Fabio masz gwarancję zdrowego gotowania z zachowaniem minerałów i witamin.


Dodatkowo rondel ze stali nierdzewnej Fabio w komplecie posiada szklaną pokrywkę, która wyposażona jest w tak zwany otwór bezpieczeństwa do wylotu pary. Dzięki czemu gotowane pod ciśnieniem potrawy nie będą kipieć i zalewać kuchenki.


  • Rondel wykonany został z trwałej i bezpiecznej stali nierdzewnej

  • Rondel nierdzewny jest łatwy w utrzymaniu czystości. Możesz myć go w zmywarce

  • Możesz używać go na wszystkich rodzajach kuchenek, również indukcyjnej

  • Grube, 5-warstwowe dno akutermiczne sprawia, że rondel szybko się nagrzewa, a także doskonale trzyma ciepło, które jest równomiernie rozprowadzane po całym naczyniu

  • Grubość ścianek rondla to 0,4 mm, dzięki czemu naczynie magazynuje ciepłotę na dłużej

  • We wnętrzu rondla zaznaczona jest miarka, która ułatwi odmierzanie

  • Szklana pokrywka idealnie dopasowana jest do rondla. Posiada otwór na ujście do pary

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby zupa zabielana śmietaną się nie zwarzyła, śmietanę przed wlaniem do zupy warto zmieszać z kilkoma łyżkami mleka. Obowiązkowo należy także zahartować śmietanę dodając do niej chochelkę gorącej zupy, dokładnie mieszając, a następnie dolać do zawartości garnka.