Salaterka / patera na owoce / owocarka Bohemia Quadro szkło kryształowe bezołowiowe 32,5 cm

Brak w magazynie

cena:
97,20 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Crystalite Bohemia to kryształowe szkło najwyższej jakości. Wyjątkowe przedmioty z kolekcji Quadro mogą także zagościć w Twoim domu.


- szerokość - 32,5 cm
- wysokość - 17 cm
Marka: Bohemia
Identyfikator: 0103016731

Opis produktu

Crystalite Bohemia to nie tyko szkło, ale światowej klasy marka, którą charakteryzują wyroby z najwyższej jakości kryształu. Szkło Bohemia czeskiego producenta to także niepowtarzalny design i kunszt oddany w kształcie i wzornictwie.


Szkło kryształowe jest wyjątkowo przejrzyste, a dzięki zakrzywieniom powierzchni pięknie załamuje światło. Aby uzyskać produkty tej jakości, do szkła dodaje się ołowiu, jednak najnowszej generacji czeskie kryształy powstają bez dodatku tego pierwiastka. Zachowują przy tym wszystkie właściwości szkła kryształowego. Wyjątkowy, nowoczesny design szkła cristalite to dodatkowa zaleta kunsztownie wykonanych produktów z renomowanej, czeskiej huty Bohemia.


Kolekcję Quadro charakteryzuje kwadratowy kształt, zwężony ku dołowi. Salaterka Crystalite Bohemia to gwarancja piękna zaklętego w idealnie przeźroczystym szkle kryształowym najnowszej generacji.



  • Salaterka jest propozycją dla osób lubiących otaczać się przedmiotami najwyższej jakości.

  • Wykonana jest z bezołowiowego szkła kryształowego najnowszej generacji.

  • Perfekcyjnie wykonane szlify załamując światło, tworzą jedyny w swoim rodzaju spektakl barw.

  • Salaterka stanie się wyrafinowaną dekoracją salonu, a zarazem praktycznym przedmiotem; idealnie nadaje się na niebanalny prezent.


Zamów teraz - zamówienia wysyłamy tego samego dnia lub najpóźniej w kolejnym dniu roboczym



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Surowe jajka do deserów na zimno trzeba odpowiednio przygotować, bowiem mrożenie czy chłodzenie nie usunie m.in. bakterii salmonelli. Jajka z nieuszkodzoną skorupką należy umyć w wodzie z octem, a następnie zanurzyć na kilkanaście sekund we wrzątku.