Salaterka / miseczka porcelanowa Altom Design Laura Złota Linia 13 cm

Brak w magazynie

cena:
12,10 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Miska porcelanowa należy do eleganckiej i gustownej linii "Laura Złota Linia" od marki Altom Design


Wymiary miski:
- średnica - 13 cm
- wysokość - 6,7 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Laura marki Altom Design, w której skład wchodzą elementy zastawy porcelanowej: kubki, filiżanki, miseczki, talerzyki.Sprawdź całą kolekcję Laura
Marka: Altom Design
Identyfikator: 01010051718

Opis produktu

Kolekcja „Laura Złota Linia” od marki Altom Design przypadnie do gustu tym, którzy w aranżacji kuchennej cenią sobie eleganckie fasony o delikatnych kształtach. Przykładem takiej wysublimowanej klasyki jest miska porcelanowa o gładkiej, białej powierzchni, na której zarysowane są subtelne wzory podkreślone przez złotą linię.


Laura kojarzy się z gustowną kobietą pełną gracji, która przy całej swej delikatności zdecydowanie wyróżnia się z tłumu. Zastawa stołowa z kolekcji „Laura Złota Linia” posiada w sobie właśnie takie cechy, gdyż gracją formy i subtelnymi zdobieniami zwraca na siebie uwagę. Kubek, miska i talerz porcelanowy razem tworzą piękny zestaw, który znajdzie swoje miejsce na stole podczas zwyczajnych, jak i ważnych uroczystości.


  • Kubek, miska, czy talerz porcelanowy z kolekcji „Laura Złota Linia” przypadnie do gustu osobom, które do swojej kuchni szukają przedmiotów o eleganckiej formie

  • Kolekcja ta stworzona została z gładkiej, białej porcelany, na której widnieją delikatne zdobienia

  • Dodatkowego uroku kolekcji dodaje złoty pasek, który wieńczy rant miski, talerza i kubka

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Surowe jajka do deserów na zimno trzeba odpowiednio przygotować, bowiem mrożenie czy chłodzenie nie usunie m.in. bakterii salmonelli. Jajka z nieuszkodzoną skorupką należy umyć w wodzie z octem, a następnie zanurzyć na kilkanaście sekund we wrzątku.