Miska salaterka termiczna Altom Design Andrea 500 ml

W magazynie

cena:
32,50 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Salaterka termiczna Andrea to designerski hit w kuchennej aranżacji



Wymiary miseczki:

pojemność -500 ml
wysokość - 7,5 cm
średnica - 15 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • LODóWKA
    Lodówka
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0103003273

Opis produktu

Salaterka termiczna z podwójnymi ściankami i dnem to aranżacyjny hit wśród naczyń kuchennych. Zwraca uwagę przede wszystkim swym designem i interesującym zabiegiem wizualnym, jaki dają podwójne ścianki.


Salaterka z podwójną ścianką idealna będzie do podawania w niej różnego rodzaju zup. Grubość miseczki sprawia, że jest ona podwójnie izolowana, a to oznacza, że dłużej trzyma ciepło. Ścianki szklanej miseczki charakteryzują się idealną przejrzystością, co jeszcze dodatkowo podbija efekt wizualny, jaki dają podwójne ścianki.



  • Podwójne ścianki nadają salaterce właściwości termoizolacyjne, dzięki czemu na dłużej zachowuje temperaturę napoju

  • Ścianki sprawiają, że termiczna salaterka nie nagrzewa się, dzięki czemu nie oparzysz swoich dłoni

  • Miseczka nadaje się do serwowania zarówno zimnych (np. chłodnik), jak i ciepłych zup, a także lodów czy różnego rodzaju przekąsek

  • Odznacza się wysoką jakością oraz dbałością o najmniejsze szczegóły, co jest efektem ręcznego wykonania

  • Szkło, użyte do produkcji salaterki, odznacza się zwiększoną wytrzymałością cieplną oraz odpornością na szok termiczny w stosunku do tradycyjnego szkła

  • Salaterkę z podwójnymi ściankami można poddawać zarówno myciu ręcznemu, jak i mechanicznemu – w zmywarce

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Specyficzny smak ryby można rozmaicie podkreślić. Najczęściej stosuje się: pieprz czarny, sól, natkę pietruszki, sok z cytryny lub pieprz cytrynowy. Warto również użyć wyrazistych ziół: tymianku czy szałwii, a także czosnku i cebuli.