Black Friday
Black Friday

Salaterki termiczne z podwójną ścianką i dnem Altom Design Andrea 500 ml, komplet 2 salaterek

W magazynie

cena:
47,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Salaterka termiczna Andrea to designerski hit w kuchennej aranżacji



Zestaw zawiera 2 salaterki:

pojemność -500 ml
wysokość - 7,5 cm
średnica - 15 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • LODóWKA
    Lodówka
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00003958

Opis produktu

Salaterka termiczna z podwójnymi ściankami i dnem to aranżacyjny hit wśród naczyń kuchennych. Zwraca uwagę przede wszystkim swym designem i interesującym zabiegiem wizualnym, jaki dają podwójne ścianki.


Salaterka z podwójną ścianką idealna będzie do podawania w niej różnego rodzaju zup. Grubość miseczki sprawia, że jest ona podwójnie izolowana, a to oznacza, że dłużej trzyma ciepło. Ścianki szklanej miseczki charakteryzują się idealną przejrzystością, co jeszcze dodatkowo podbija efekt wizualny, jaki dają podwójne ścianki.



  • Podwójne ścianki nadają salaterce właściwości termoizolacyjne, dzięki czemu na dłużej zachowuje temperaturę napoju

  • Ścianki sprawiają, że termiczna salaterka nie nagrzewa się, dzięki czemu nie oparzysz swoich dłoni

  • Miseczka nadaje się do serwowania zarówno zimnych (np. chłodnik), jak i ciepłych zup, a także lodów czy różnego rodzaju przekąsek

  • Odznacza się wysoką jakością oraz dbałością o najmniejsze szczegóły, co jest efektem ręcznego wykonania

  • Szkło, użyte do produkcji salaterki, odznacza się zwiększoną wytrzymałością cieplną oraz odpornością na szok termiczny w stosunku do tradycyjnego szkła

  • Salaterkę z podwójnymi ściankami można poddawać zarówno myciu ręcznemu, jak i mechanicznemu – w zmywarce

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Gdy galaretka zbyt szybko tężeje, wystarczy podgrzać ją aby stała się półpłynna. W tym celu naczynie z galaretką wstawiamy na kilka minut do większej miski z gorącą wodą. Zawartość salaterki mieszamy co jakiś czas, uważając, aby do galaretki nie dostała się woda. Jeśli chcemy by galaretka z owocami stężała szybciej, zamiast świeżych owoców użyjmy mrożonych.