Siekacz / rozdrabniacz do ciasta i masła Altom Design

W magazynie

cena:
12,80 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczny siekacz do rozdrabniania ciasta na wypieki


Wymiary siekacza:
- wysokość: 12 cm,
- szerokość: 10,5 cm,
- grubość: 4 cm
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204009184

Opis produktu

Kto z nas nie zachwyca się smakiem i zapachem domowych wypieków? Aby osiągnąć perfekcję w domowych wypiekach, warto zaopatrzyć się siekacz, dzięki któremu ciasto będzie idealnie wyrobione.



  • wysokiej jakości materiały, użyte do wykonania rozdrabniacza, sprawiają, że będzie służyć przez długie lata.

  • za sprawą rozdrabniacza ciasto będzie zawsze perfekcyjnie wyrobione, a wypieki smakowite.

  • wyrabianie ciasta stanie się niezwykle proste - wystarczy, że wrzucisz wszystkie składniki do miski i za pomocą praktycznej siekaczki połączysz je w jednolite ciasto czy masę.

  • rozdrabniacz został wykonany ze stali nierdzewnej i został wyposażony w antypoślizgowy uchwyt, dzięki czemu pewnie leży w dłoni.

  • nowoczesny, wygodny, solidny rozdrabniacz sprawi, że trudna sztuka cukiernictwa stanie się błahostką.


Zamów teraz - produkty wysyłamy w dniu zamówienia lub najpóźniej następnego dnia roboczego.



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.